Looking for a vendor Căutați MDMA /MMC3/4 /Ket

alex12112

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Nevoie de livrare în Asia, plata numai pe escrow, care nu doresc afacere pe escrow vă rugăm să nu trimiteți mesaj!!

peaks

See my products
Seller
Language
🇳🇱
Reaction score
58
Deals
69
Nicio problemă. când plătiți, atunci, de asemenea, prețurile din Asia și nu prețul din Europa ?????
Problema este că toată lumea vrea prețul european, dar nu vrea să-și asume niciun risc! Același lucru pe care îl cer oamenilor din Columbia.trimiteți-mi o cărămidă pentru 4000 în Europa cu escrow!!!

alex12112

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Dacă mă aflu în Asia, acest preț pentru Asia este fără îndoială, are preț pentru orice

NucleuZ

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
15

există o mulțime de reactivi în regiunea dvs.

ieftin

mai bine găsiți oameni care știu să gătească

părerea mea

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
49
Deals
1
Vrea să mănânce și tortul. Vrea să expedieze în țara cu risc ridicat și vrea să plătească prețul Europei și vrea garanție. Lol. Ca să fiu sincer, pare un pierde-vară.

alex12112

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Când veți învăța să fiți profesioniști, vom putea lucra împreună.
Acum o să vă dau un sfat cadou, un vânzător cu experiență care se respectă trimite în țările în care poate, dacă nu poate nu trimite, dacă poate ar trebui să fie responsabil pentru lucrurile sale.
Iar eu lucrez aici cu mulți comercianți care folosesc această metodă, nu duc lipsă de furnizori, doar că sunt mereu în căutare de mai mulți pentru că cererea nu are sfârșit.
În ziua în care veți ști cum să lucrați trimiteți un mesaj și voi cumpăra de la voi.

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
49
Deals
1
Sunt sigur că cineva va expedia la u 100% garantat într-o țară cu risc ridicat la 5 euro pe g. U cerut, îmi pare rău cerut. Lol

alex12112

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Aveți manageri aici, puteți întreba câte afaceri fac într-o săptămână, dacă vreți să vindeți, nu vorbiți prea mult, dacă aveți timp liber, faceți bani, dacă nu, mergeți să dormiți, copii