METHAMPHETAMINE PSE-RP-I2 Reducere

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
mod pseudoextras Direct la E, deoarece metoda A / B nu a funcționat pentru mine.
120mg sulfat de pseudoefedrină + 5mg loratadină pe o pastilă
10g sulfat de pseudoefedrină
15g granulat de critsalină iodată
5g RP
5ml h2o
reflux
mi s-a întâmplat că în timpul reacției, după o oră, banda de etanșare dintre gâtul băncii și răcitor s-a desprins și a început să fumege brusc. este posibil să se fi evaporat și meth?
acest lucru s-a întâmplat la o temperatură de 120 C. Am oprit aparatul de gătit și am așteptat să se răcească pentru a putea repara banda de etanșare. și din nou am început să îl încălzesc din nou, dar nu până a doua zi, deoarece nu am avut timp după aceea.
este posibil ca această ruptură să fi deteriorat reacția?
așa că atunci când am început să o reîncălzesc sub un condensator de reflux (un balon plasat la capătul acestuia) la 130 C, am menținut această temperatură timp de o oră.
apoi am lăsat să se răcească și am turnat apă acolo și am filtrat-o.
tot amestecul era verde. Este normal?
Mă așteptam să fie gălbui sau limpede
oricum am continuat, am adăugat NAOH la ph 12+
apoi am adăugat 2x 100ml xilen
(am pus stratul inferior jos)
Am spălat xilena cu DH2O rece, cald și rece
Am pus MgSO 4 într-o pâlnie Buchner cu hârtie de filtru, prin care am turnat un strat de xilenă.
Am gazat apoi stratul de xilenă cu gaz hcl (nacl + h2so4 uscat pe CaCl2).
Sunt dezamăgit, mă așteptam la un randament mai mare, de cel puțin 6 g, în schimb am 3 g de pulbere albă.
Voi încerca să o recristalizez.
Am dizolvat această pulbere într-un pahar de laborator în alcool izopropilic fierbinte, am adăugat aproximativ 10 ml de acetonă, am acoperit-o și am pus-o în congelator.

poate fericirea a pierdut, poate nu am suficiente cunoștințe.

aici este rezultatul

Last edited:
Reaction score
312
Baza liberă a metamfetaminei poate zbura odată cu vaporii, dar poate că nu este doar asta. Această tehnică de sinteză produce subproduse de reacție, indicate de culoarea amestecului. Cred că un randament atât de scăzut se datorează unei combinații de factori.
Este prima dată când sintetizați metamfetamina în acest mod?
Cred că merită să repetați și să câștigați experiență.
Metamfetamina rezultată arată foarte bine în fotografie. Extracția, acidificarea și recristalizarea au fost reușite.
Metamfetamina a fost de bună calitate?

Last edited:

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
Am configurat deja această reacție de aproximativ 2x, dar nu am reușit niciodată să o fac. I-am dat-o unui prieten. Nu l-am mai văzut de mult timp. Nu am cum să-l întreb asta. Din punctul meu de vedere al mirosului, știu că atunci când mă bucuram de metamfetamină din surse disponibile, metamfetamina era amară, era un miros chimic special. Acest produs al meu era, de asemenea, amar, dar nu avea un miros. Am pus o bucată mică de produs să se dizolve în apă și măsurarea pH-ului a fost albastră.

Vă mulțumesc pentru răspuns, cu siguranță voi încerca din nou.
Voi publica apoi munca mea pe forum

Ouroboros369

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Se pare că ați avut un succes decent. Am încercat reducerile rp/i de nenumărate ori și întotdeauna am probleme cu curățarea pfed-ului meu, astfel încât mai des decât nu reacția mea eșuează.

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
nimeni nu a căzut din cer și a știut totul imediat, vom încerca mai departe, speranța moare ultima și dragostea care durează este esențială.

Vă doresc mult succes

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Datorită unui timp de răspuns LWR de 36-48 de ore (max 120°), 107,5-112,5° era ideal, iar o creștere la 0,8 ml dh2o - 1g E. Randamentul a crescut de la 42% la 57%. Dacă au posibilitatea și timpul, ar putea încerca.

Mult noroc!