- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
mod pseudoextras Direct la E, deoarece metoda A / B nu a funcționat pentru mine.
120mg sulfat de pseudoefedrină + 5mg loratadină pe o pastilă
10g sulfat de pseudoefedrină
15g granulat de critsalină iodată
5g RP
5ml h2o
reflux
mi s-a întâmplat că în timpul reacției, după o oră, banda de etanșare dintre gâtul băncii și răcitor s-a desprins și a început să fumege brusc. este posibil să se fi evaporat și meth?
acest lucru s-a întâmplat la o temperatură de 120 C. Am oprit aparatul de gătit și am așteptat să se răcească pentru a putea repara banda de etanșare. și din nou am început să îl încălzesc din nou, dar nu până a doua zi, deoarece nu am avut timp după aceea.
este posibil ca această ruptură să fi deteriorat reacția?
așa că atunci când am început să o reîncălzesc sub un condensator de reflux (un balon plasat la capătul acestuia) la 130 C, am menținut această temperatură timp de o oră.
apoi am lăsat să se răcească și am turnat apă acolo și am filtrat-o.
tot amestecul era verde. Este normal?
Mă așteptam să fie gălbui sau limpede
oricum am continuat, am adăugat NAOH la ph 12+
apoi am adăugat 2x 100ml xilen
(am pus stratul inferior jos)
Am spălat xilena cu DH2O rece, cald și rece
Am pus MgSO 4 într-o pâlnie Buchner cu hârtie de filtru, prin care am turnat un strat de xilenă.
Am gazat apoi stratul de xilenă cu gaz hcl (nacl + h2so4 uscat pe CaCl2).
Sunt dezamăgit, mă așteptam la un randament mai mare, de cel puțin 6 g, în schimb am 3 g de pulbere albă.
Voi încerca să o recristalizez.
Am dizolvat această pulbere într-un pahar de laborator în alcool izopropilic fierbinte, am adăugat aproximativ 10 ml de acetonă, am acoperit-o și am pus-o în congelator.
poate fericirea a pierdut, poate nu am suficiente cunoștințe.
aici este rezultatul
120mg sulfat de pseudoefedrină + 5mg loratadină pe o pastilă
10g sulfat de pseudoefedrină
15g granulat de critsalină iodată
5g RP
5ml h2o
reflux
mi s-a întâmplat că în timpul reacției, după o oră, banda de etanșare dintre gâtul băncii și răcitor s-a desprins și a început să fumege brusc. este posibil să se fi evaporat și meth?
acest lucru s-a întâmplat la o temperatură de 120 C. Am oprit aparatul de gătit și am așteptat să se răcească pentru a putea repara banda de etanșare. și din nou am început să îl încălzesc din nou, dar nu până a doua zi, deoarece nu am avut timp după aceea.
este posibil ca această ruptură să fi deteriorat reacția?
așa că atunci când am început să o reîncălzesc sub un condensator de reflux (un balon plasat la capătul acestuia) la 130 C, am menținut această temperatură timp de o oră.
apoi am lăsat să se răcească și am turnat apă acolo și am filtrat-o.
tot amestecul era verde. Este normal?
Mă așteptam să fie gălbui sau limpede
oricum am continuat, am adăugat NAOH la ph 12+
apoi am adăugat 2x 100ml xilen
(am pus stratul inferior jos)
Am spălat xilena cu DH2O rece, cald și rece
Am pus MgSO 4 într-o pâlnie Buchner cu hârtie de filtru, prin care am turnat un strat de xilenă.
Am gazat apoi stratul de xilenă cu gaz hcl (nacl + h2so4 uscat pe CaCl2).
Sunt dezamăgit, mă așteptam la un randament mai mare, de cel puțin 6 g, în schimb am 3 g de pulbere albă.
Voi încerca să o recristalizez.
Am dizolvat această pulbere într-un pahar de laborator în alcool izopropilic fierbinte, am adăugat aproximativ 10 ml de acetonă, am acoperit-o și am pus-o în congelator.
poate fericirea a pierdut, poate nu am suficiente cunoștințe.
aici este rezultatul
1.png - AnonFiles
anonfiles.com
4.png - AnonFiles
anonfiles.com
5.png - AnonFiles
anonfiles.com
2 (2).png - AnonFiles
anonfiles.com
3.png - AnonFiles
anonfiles.com
6 (1).png - AnonFiles