Metamfetamina prin reacția Leuckart

Researcherr

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
Salutul membrilor forumului

Deoarece nu există suficiente informații despre rapoarte la o astfel de scară molară, am nevoie de ajutorul dumneavoastră!
Permiteți-mi să vă întreb este aici cineva care are experiență cu reacția Leuckart pentru a produce metamfetamină?
Poate cineva care are experiență la o astfel de scară să scrie raporturile pentru NMF-P2P-ACID FORMIC, cum să înceapă reacția, încălzind-o încet și treptat sau doar crescând temperatura la 180 și fierbând timp de 24 - 48 de ore?
Ce raporturi de HCL sau NaOH se utilizează apoi în hidroliză?
Care sunt randamentele obținute dacă se realizează, să zicem, 1L de reacție P2P prin această metodă?

Researcherr

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
Scuze, am uitat să scriu că scara de reacție este 1L P2P
Deci, aș avea nevoie de rapoarte pentru această scară dacă cineva este dispus să ajute

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5

Poftiți, poate luați o idee de aici, nu-mi pot imagina de ce nu ați putea scala în același mod, dar poate mă înșel

Researcherr

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
Mulțumesc, cunosc acest proces foarte bine, dar Leuckart pentru amfetamină și Leuckart pentru metamfetamină sunt diferite în ceea ce privește substanțele chimice și ratele, așa că încă mai caut pe cineva cu experiență care să mă ajute cu ratele corecte, timpii și astfel de lucruri