Bună ziua. Până în prezent, am efectuat reacția de metilaminare la o rată mai mică în flacoane de laborator din sticlă, crescând succesiv scara în tamburi HDPE. Procesul de clătire a bazei libere, precum și acidificarea cu acid clorhidric propriu-zisă au fost de asemenea efectuate în același recipient.
Aș dori să întreb dacă întregul proces, de la metilaminare la curățare și acidificare, ar putea fi realizat într-un recipient din oțel inoxidabil? Reactivii utilizați pe parcursul procesului sunt:
- dcm
- metilamină 40% în apă
- bk4
- acetonă
- acid clorhidric 37 în apă
Opțional:
- nmp
- benzen
Oțelul inoxidabil nu va interfera cu niciunul dintre acești reactivi? Cel mai mult mă tem de etapa de acidificare a acidului clorhidric într-un astfel de recipient din oțel inoxidabil.
Salutări și mulțumiri standard pentru ajutorul dvs., acest forum este neprețuit .
Aș dori să întreb dacă întregul proces, de la metilaminare la curățare și acidificare, ar putea fi realizat într-un recipient din oțel inoxidabil? Reactivii utilizați pe parcursul procesului sunt:
- dcm
- metilamină 40% în apă
- bk4
- acetonă
- acid clorhidric 37 în apă
Opțional:
- nmp
- benzen
Oțelul inoxidabil nu va interfera cu niciunul dintre acești reactivi? Cel mai mult mă tem de etapa de acidificare a acidului clorhidric într-un astfel de recipient din oțel inoxidabil.
Salutări și mulțumiri standard pentru ajutorul dvs., acest forum este neprețuit .