- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 20
Bună ziua tuturor, de când sunt pe forum și am început să mă uit la toate sintezele de droguri și la ce fel de lucruri necesită acestea, cum ar fi substanțe chimice și reactivi, mi-am făcut obiceiul să mă uit la ambalajele tuturor produselor de curățare sau de desfundare și așa mai departe. Recent am dat într-un supermarket peste un produs destul de interesant care servește drept antigel. Pe ambalaj scria că este 100% polimetilamină pură, dacă ceea ce scrie este adevărat, și de cele mai multe ori este, se poate inversa procesul de polimerizare sau nu? Nu am studiat foarte mult despre polimeri, și nici măcar nu sunt sigur dacă polimerizarea metilaminei este posibilă, precum și un proces reversibil, pe orice lucru care este polimelizat.
Îmi pare rău dacă denumirea este incorectă sau există unele greșeli de ortografie! Dar denumirile chimice sunt cu nume diferite aici și nu sunt sigur de traducere din cauza alfabetelor etc.
Îmi pare rău dacă denumirea este incorectă sau există unele greșeli de ortografie! Dar denumirile chimice sunt cu nume diferite aici și nu sunt sigur de traducere din cauza alfabetelor etc.