- Reaction score
- 5
Bună ziua, în timpul purificării aminelor 1n și 2n, am obținut un randament de 0% în timpul barbotajului hcl în toluen + produs de amină (50g amină în 300ml toluen) - (am folosit 20-30 MgSO4 pentru a preusca faza organică)
Am căutat puțin pe Google și am aflat că MgSO4 este incompatibil cu compușii sensibili la acid
vă rugăm să verificați :
este posibil ca MgSO4 să îmi absoarbă tot produsul și să îmi distrugă randamentul ????
și dacă da, cum este posibil ca acest absorbant MgSO4 pe care l-am folosit atât de des în tutorial să producă și să gazeze mdma + meth?
Am căutat puțin pe Google și am aflat că MgSO4 este incompatibil cu compușii sensibili la acid
vă rugăm să verificați :
4.7: Lucrări privind reacțiile
O etapă esențială în realizarea unei reacții și izolarea produsului are loc imediat după finalizarea reacției și se numește "work-up" de reacție . Work-up-ul se referă la metodele care vizează ...
chem.libretexts.org
este posibil ca MgSO4 să îmi absoarbă tot produsul și să îmi distrugă randamentul ????
și dacă da, cum este posibil ca acest absorbant MgSO4 pe care l-am folosit atât de des în tutorial să producă și să gazeze mdma + meth?