Sunt destul de nou aici, așa că corectați-mă dacă greșesc, dar acest lucru pare, în mare parte, o problemă neimportantă. Atunci când utilizatorii încep să facă alianțe și amenințări sau să încerce să recruteze pentru "klanul" lor sau să se organizeze în acest fel, atunci cineva ar trebui să intervină și să îi pună să se ducă în altă parte. Dacă cineva vrea să se autointituleze ceva ce cineva ar putea considera ofensator într-un mod rău intenționat, își proiectează doar propria ignoranță. Cine este discriminat? Toți suntem la fel de anonimi cum alegem să fim. Toată lumea are aceeași șansă aici. Dacă nu vă place, nu trebuie să vă angajați cu ei. Dacă nu se aplică, lăsați-o baltă. Dacă vă deranjează atât de mult, poate aveți nevoie de o piele mai groasă.
Cum va arăta acest lucru într-un articol de știri? Acest site se concentrează în mare măsură pe activități pe care majoritatea oamenilor nu le vor înțelege sau nu le vor aprecia, indiferent dacă suntem sau nu corecți din punct de vedere politic. Cred că această mentalitate este produsul a zeci de ani de subversiune culturală din mass-media, școli, divertisment, arena politică etc. Nevoia de a apăra oamenii care nu se pot "apăra" singuri. Dacă acesta nu este "privilegiul" despre care vorbesc, nu știu ce este. Ideea că cineva se descurcă atât de bine, încât are timp și energie să lupte pentru toți cei care nu au această "oportunitate" - minoritățile. "Trebuie să te întorci la școală" este tipul de răspuns pe care mă aștept să-l aud. Pentru ce? Teoria critică a rasei sau cursuri de sensibilizare LGBT? Sau pentru a fi supus din nou ipocriziei și standardelor duble? Vorbind în numele meu, cred că sunt prea prost pentru a percepe nevoia de a fi plăcut sau acceptat de toată lumea. Am scăpat de greutatea asta cu mult timp în urmă.
Nu mă întâlnesc cu prea mulți naționaliști proști. Pe de altă parte, "neo-naziștii" și acest tip de companii sunt de altă rasă. Stânga contemporană, sunt mai mult sau mai puțin predispuși la aceeași intoleranță - doar că în loc de intoleranță, TREBUIE să tolerezi toată degenerarea și murdăria, altfel ești "rasist, nazist, homofob etc." Nu trebuie să fii un geniu ca să vezi ce e în neregulă cu lumea și de ce. Mi-ar plăcea să cred că majoritatea dintre noi ne-am găsit drumul aici pentru că suntem "proscriși" - asta nu înseamnă că suntem neapărat oameni răi. Înseamnă că nu-i lăsăm pe alții să decidă cum ne vom trăi viața. Că nu ne este teamă să fim noi înșine, orice am fi. Eu mă cunosc foarte bine și mă simt foarte bine în pielea mea. Când am încercat să fiu ceea ce credeam că toată lumea vrea să fiu, m-am urât, am fost al naibii de nefericită. Corectitudinea politică și ura nejustificată organizată sunt două lucruri diferite. Uită-te la filmul "Gran Torino" cu Clint Eastwood, dacă nu e prea dur pentru tine...
În concluzie, "Poate că nu sunt de acord cu ceea ce ai de spus, dar voi muri luptând pentru dreptul tău de a o spune."
PS, da, am nevoie de o slujbă.