prima mea încercare cu amfetamine

lostlegs

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
În primul rând, aș dori să îi mulțumesc lui William Dampier și tuturor celor care au făcut posibilă această promovare!

Prima mea încercare de a obține amfetamine

Mai întâi am făcut o soluție saturată de hidroxid de sodiu și am pus-o deoparte să se răcească.
Apoi am rupt 12g de folie de aluminiu în bucăți mici și le-am pus într-un flacon cu fund rotund de 2 litri.

Am pus 100 ml IPA, 50 ml H2O și 10 g P2NP într-un pahar și am dizolvat complet P2NP amestecând constant și folosind căldură scăzută.

MuJpFdPjYM

NMqSy29UcO
NhbV3NSz0l

Am adăugat suficient H2O în balonul cu fund rotund până când toată folia a fost acoperită cu apă.
Am adăugat 0,1 g Hg(II) și am amestecat totul bine.
După aproximativ 10-15 minute, când amalgamul este gata, apa a căpătat o culoare gri intens, iar folia și-a pierdut luciul.

MbfJPchKWj

Am scurs apa într-un recipient pentru deșeuri, am clătit folia a doua oară cu apă și am scurs-o.

Am luat rm preparată anterior, am încălzit-o până când P2NP s-a dizolvat și am adăugat 50 ml GAA.

26ZWNlQzTX

Am umplut rm în balonul cu fund rotund, ceea ce a provocat o reacție exotermică violentă. Am răcit balonul cu apă rece și am folosit, de asemenea, un condensator de reflux pentru a regla expansiunea rm.

După ce rm s-a calmat (a rămas în zona inferioară a pistonului fără nicio influență externă), a fost lăsat să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.

Cred că am așteptat un pic prea mult pentru a scurge apa din balonul cu fund rotund la prima mea încercare. În orice caz, rm a reacționat doar slab și destul de ezitant cu folia.
După ce reacția a fost oprită, am adăugat soluția de NaOH la PH 11. S-au format două straturi, care la început erau mai mult portocalii sau rozalii și apoi au devenit întunecate.

9GDImM2RWv
SqE5XrTWkB

Am decis să o iau de la capăt.
La a doua încercare, rezultatul a arătat mult mai bine.

XCg3Juw8lj

Am separat stratul superior, ușor, cel inferior a ajuns la gunoi.

Stratul superior decantat este adus la PH 6 cu o pregătire cu acid sulfuric cu agitare constantă.

MN8wqY72tV

Rm a intrat în congelator timp de o oră. Valoarea PH a fost apoi adusă cu grijă la 5,5. Rm a intrat din nou în congelator.
Am spălat-o de două ori folosind acetonă și o bucată de țesătură și am întins-o la uscat.

6ARUp9YoCc

Attachments

• lgPJpX3aTx.jpg
    lgPJpX3aTx.jpg
    2 MB · Views: 73
  • 2aVMPdb0oF.jpg
    2aVMPdb0oF.jpg
    2 MB · Views: 66