pentru 10 g de 2B4M, am pus 20 ml de metilamină 40%, dar îmi amintesc că vânzătorul meu mi-a spus că metilamina nu era 40%, ci un pic mai puțin, deoarece el a făcut-o pentru mine (dacă citiți acest lucru, vă mulțumesc din nou!), așa că poate trebuie să pun 25ml, nu, am doar arsuri în ochi (chiar și atunci când port ochelari, ca ochelari de schi, dar pentru chimie și o mască de asemenea (ABEK1), dar nu este 2 în 1 este 2 produse diferite, plâng foarte mult a doua zi ahah, dar 2 zile după ce sunt normale) ant asta e tot, eu port mănuși și un costum 3M
Locul în care fac 4MMC este mansarda mea și las fereastra deschisă noaptea așa că este rece.. Poate că reacția nu este suficient de fierbinte ..? Am o placă de încălzire astfel încât să pot face o baie de apă caldă și să pun sticla mea care conține 2B4M/M40/DCM în interior pentru a începe reacția, dar nu pot vedea temperatura, deci...
Oh și mai am o întrebare, când pun HCl și acetonă în baza mea liberă de 4MMC pot amesteca câteva minute și filtra sau trebuie să o pun în congelator? Pentru că atunci când pun acetonă, văd roci 4MMC și este foarte foarte alb, așa că poate pot să o fac?