Question N-Isopropilbenzilamina și D-amfetamina Poate fi fumată recristalizarea?

ZRG

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Când am D-amfetamină, pot să adaug N-Isopropilbenzilamină și să o recristalizez în metanol în scopul fumatului?

lăsați răspunsul dvs.

Attachments

• zgGiXYJbFn.jpeg
    zgGiXYJbFn.jpeg
    285.5 KB · Views: 151
  • e6WnosdDbC.jpeg
    e6WnosdDbC.jpeg
    273.9 KB · Views: 141

ZRG

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Din câte știu eu, N-Isopropilbenzilamina se poate fuma, Dacă poate fuziona cu D-amfetamina și obține cristale mari, trebuie să fie mult mai puțin nocivă pentru creier decât metamfetamina

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Sunt destul de sigur că acest lucru este foarte comun. Am văzut teste de laborator în cazul în care 5% meth și 25% ECT. Banda ingredientul principal a fost ipba. Are aceleași consistențe, dacă este mai puțin dăunătoare pentru creierul tău, care este negat de faptul că nu te droghează. N-iso este un drog contrafăcut

Mo0odi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
56
Nu există suficiente informații despre sinteza N-Isopropilbenzilaminei pe internet

Mo0odi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
56
Traficanții de metamfetamină amestecă N-Isopropilbenzilamina cu metamfetamina

De ce nu auzim despre daunele sale

metux1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Unii oameni amestecă baza de amfetamină N-Iso,și funcționează, de asemenea, cu MSM.

metux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
Nitratul de amoniu are cioburi frumoase și are efect dublu dacă amesteci baza cu nitratul, te vei bucura și de vaporii de oxid de azot dacă fumezi. nu am încercat niciodată această metodă, așa că nu pot spune mai nimic, va funcționa sau nu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Există aproximativ alte 5 substanțe chimice cristaline care se vor cristaliza împreună cu meth, cum ar fi metilamina hcl, etilamina hcl, altele