Question Aveți nevoie de un chimist care să explice o sinteză partajată aici

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148

Mai întâi de toate, salutări tuturor membrilorforumului .

O să vă povestesc puțin despre mine și despre problemele pe care le-am avut în timp ce învățam și aplicam unele sinteze în forum. Cred că chimiștii profesioniști subterani de aici îmi vor rezolva problemele :)

Am examinat toate sintezele împărtășite pe acest forum și unele puncte în care oamenii au probleme timp de aproximativ 1 lună și am experimentat în liniște potențialele probleme pe care le întâmpină. Sunt foarte interesat de amfetamină și derivații săi din cauza departamentului pe care l-am studiat la universitate. De aceea, încerc să fac cercetări din surse străine și să obțin informațiile pe care le doresc, în loc să învăț de la idioți care au o diplomă în țara mea și nu știu nimic.

Eu locuiesc în Turcia. Prin urmare, limba mea maternă este turca. Termenii pe care îi folosiți în unele tranzacții aici sunt foarte diferiți de ai noștri. Nu pot înțelege ce încercați să faceți în unele sinteze. Este aproape imposibil să caut un termen sau un cuvânt pe care nu îl înțeleg pe internet sau pe forum.
Am găsit sinteza pe care am scris-o mai jos pe acest forum. Din păcate, membrul nostru care a împărtășit această sinteză nu a împărtășit prea multe informații explicative pentru tinerii chimiști :(

Fără alte formalități, vă voi scrie, stimați profesori profesioniști, întrebări lângă rândurile de mai jos / prin numerotarea părților pe care le-am pus. V-aș fi recunoscător dacă ați putea răspunde la întrebări așa cum le-am numerotat eu. :)

4,8g PseudoE /1
2,5g RP
6g I2 /2
1,5ml H3PO4

baie de ulei
4 ore Reflux
după reacție:

150ml DH2O /3
se adaugă NaOH PH 12+ /3-1
100ml Xylene /3-2

se spală cu apă caldă, rece /4
pâlnie separată /5

+20ml DH2O /6
+20ml DH2O /6-1
adăugați 35%HCL PH 7 /6-2

evaporați la căldură /7
spălați cu acetonă rece /8
recristalizare în alcool izopropilic cu acetonă /9
lăsați în congelator pentru 12 ore
filtrați

ÎNTREBĂRILE MELE:
1: Este pseudoefedrină pe care o scoatem și o punem direct din drogurile cu pseudoefedrină menționate aici, sau este pură? (pastile pe care le-am scos din cutie și le-am zdrobit fără nicio acțiune).. Dacă este un medicament, ce medicament recomandați și contează câte mg sunt? Pseudoefedrina (PEH) este scrisă pe unele cutii de medicamente din țara noastră. Cred că scrierea PEH înseamnă că este inutilă pentru acest proces.
2: Iodul este menționat aici. dar scrierea I2 m-a derutat. Când l-am întrebat pe profesorul meu, mi-a spus că este un compus al iodului, dar el însuși nu știe. Ce înseamnă 2?
3: După reacție, vom face operațiile pe care le-am făcut aici, în bula în care a avut loc reacția, sau trebuie să le facem separat într-un pahar?
3-1: Din câte am înțeles, ni s-a cerut să ridicăm nivelul pH-ului peste 12 folosind hidroxid de sodiu. Dacă am înțeles corect, spuneți doar DA, NEBUNULE :D

3-2: Dacă am crescut nivelul pH-ului în articolul anterior, de ce adăugăm din nou acid și perturbăm echilibrul pH-ului? Care este scopul nostru de a adăuga acest lucru?
4: Nu înțeleg nimic din ceea ce se face în acest articol, vă rog să explicați clar sau să postați un articol sau un videoclip unde pot învăța.
5: Nu înțeleg nimic din ceea ce se face în acest articol, vă rog să explicați clar sau să postați un articol sau un videoclip unde pot învăța.
6: unde adăugăm
6-1: unde adăugăm
6:2: Cred că ceea ce încercăm să facem aici este să neutralizăm amestecul folosind HCl. (dar încă nu știu ce amestec să adaug aici:D)
7: Care este scopul nostru în a face acest lucru și ce amestec încercăm să evaporăm
8: Care este procesul de spălare cu acetonă rece? și de ce se face? (Am nevoie de o explicație clară a modului în care se face acest lucru deoarece este o situație pe care o voi învăța pentru prima dată.)
9: Aceasta este întrebarea la care doresc cel mai mult clarificări. Nu știu nimic despre aceasta. Am nevoie de o explicație clară a modului în care se face și de ce.

Cred că acestea sunt toate întrebările de care am nevoie. Mulțumesc anticipat tuturor pentru răspunsuri. Și aș dori, de asemenea, să subliniez că încerc să înțeleg aproape toate sintezele împărtășite de profesorul nostru G.Patton, luând notițe în caietul meu și lucrând la ele. Am notat pe prima pagină a caietului meu că sunteți eroul meu secret.
Dacă într-o zi voi fi arestat, le voi spune tuturor prietenilor mei despre dvs. în închisoare. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Solution
No, sorry, you actually made an effort to read the syntheses. I won't be like that. But really, can you link to the original synthesis description, because the steps you describe doesn't make sense.
But:
5. You add the xylene to bind the amphetamine freebase in. It's soluble in xylene or toluene, but not water soluble, so it will form a layer on top of the layer of water and water soluble stuff. Then you pour everything in a separating funnel (if you don't know what a separating funnel is and how to use it, research that) and let the layers separate, after which you drain out the bottom water layer.
You're now left with a rather dirty mix of xylene, freebase meth and impurities in your funnel. You pour water on that, shake the funnel...

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
studiați mai întâi termenii și tehnicile chimiei organice, astfel încât să înțelegeți procesele și termenii vă recomand să începeți de aici.
De asemenea, urmăriți videoclipurile altor sinteze de pe acest forum, astfel încât să puteți obține o imagine mai bună. de asemenea, există o mulțime de videoclipuri pe youtube în care puteți înțelege mai bine procesele.
câteva sfaturi de la mine ar fi 1.fie folosiți pseudo deja purificat, dacă aveți pastile zdrobite trebuie să separați pseudo de pastilele de umplutură (cred că există un post despre asta aici, nu sunt sigur, dar îl puteți găsi și în altă parte).2.I2 este iod în forma sa elementară, este unul dintre acei compuși ca oxigenul (O2) care apar întotdeauna în abrevierea 2.deci iod normal.dacă ați întrebat profesorul de chimie acest lucru și nu știa, ar trebui să fie concediat.

Să nu fii arestat frate.dacă o faci să nu faci asta xD
And also good luck in your endevours there are much more skilled people than me on this forum that are always ready to help.
Rămâneți în siguranță.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
1: Este efedrină pură sau pseudoefedrină.
2: Este iodonă pură
3: În același vas de raționare, dacă nu aveți chef să turnați chestii
3.1: Da, prostule
3.2: Adaugi hidroxid pentru a obține ulei de bază liberă. După separare, îl tratați cu acid pentru a obține forma de sare a produsului. Cercetați "Extracția acidă/bazică".
4: Deci am ajuns până aici și acum spui că nu înțelegi nimic?
5: Bine, am terminat. Citește despre chimia de bază și uită-te la o mulțime de videoclipuri despre chimie pe youtube.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Nu, îmi pare rău, tu chiar ai făcut un efort să citești sintezele. Nu voi fi așa. Dar într-adevăr, puteți face un link către descrierea sintezei originale, deoarece pașii pe care îi descrieți nu au sens.
Dar:
5. Se adaugă xilena pentru a lega amfetamina freebase. Aceasta este solubilă în xilenă sau toluen, dar nu este solubilă în apă, astfel încât va forma un strat deasupra stratului de apă și de substanțe solubile în apă. Apoi turnați totul într-o pâlnie de separare (dacă nu știți ce este o pâlnie de separare și cum să o folosiți, documentați-vă) și lăsați straturile să se separe, după care scurgeți stratul inferior de apă.
Rămâneți acum cu un amestec destul de murdar de xilenă, metamfetamină freebase și impurități în pâlnie. Turnați apă peste acesta, agitați pâlnia (și aerisiți-o, vedeți videoclipuri pe youtube despre acest lucru) și lăsați straturile să se separe din nou. Scurgeți și aruncați stratul de apă. Repetați operațiunea de mai multe ori. În acest fel speli impuritățile solubile în apă din amestecul tău xilen/meth frebase.

6. În spălarea efectuată mai sus. Cred, dar nu știu la ce procedură vă referiți.

Apoi adăugați HCl pentru a obține HCl de metamfetamină din baza liberă. Acest lucru se face adesea prin barbotarea gazului HCl uscat prin amestec. Există o tehnică pentru acest lucru, pe care o veți găsi la rubrica "tehnici de laborator" aici pe forum. La adăugarea HCl la un pH perfect, sau prin barbotarea gazului, sarea se formează sub formă de precipitate albe, solzoase sau cristaline în amestecul de xilen. Este o priveliște frumoasă. De obicei, sarea de metamfetamină se filtrează doar după această etapă.

7: probabil xilena, dar am nevoie neapărat de scrierea originală.

8. Turnați acetonă rece peste sare și agitați-o. Impuritățile solubile în acetonă vor fi spălate.

9. Îți dizolvi sarea în alcool izopropilic cu puțină acetonă în el. Adăugați doar atât cât să dizolvați sarea, încălziți puțin dacă este necesar. Sarea este mai solubilă într-o soluție caldă decât în una rece, așa că atunci când o pui în congelator, se vor forma ca prin minune cristale de metamfetamină. Impuritățile vor rămâne în soluție și veți obține o sare albă, curată, pe care o puteți filtra, usca și cu care puteți face droguri.

Ceva de genul ăsta. Dar, așa cum am spus, notele tale sunt un pic ciudate, așa că fă un link către descrierea originală a sintezei P roșii.

Solution

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148
Puteți citi sinteza pe care am menționat-o aici
Există o greșeală sau o deficiență cu privire la sinteză, aveți dreptate. De asemenea, este posibil să fie o greșeală la unele lucruri pe care le-am scris pentru că folosesc Google Translate.
Dar vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați făcut să înțeleg unele operații. Sunt un tânăr student la chimie încă. aceste răspunsuri sunt în valoare de aur
Puteți lăsa un link de articol inteligibil pentru sinteza Meth din substanțe chimice simple la care pot ajunge. pentru un tânăr student la chimie?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Consultați arhiva Rhodium. https://chemistry.mdma.ch/hiveboard/rhodium/

Chestia este că, dacă nu înțelegeți descrierea sintezelor, trebuie de fapt să dobândiți mai multe cunoștințe pentru a le putea efectua. Sau le veți da peste cap oricum, putând să vă răniți pe dvs. sau pe alții.
Luați termenii și descrierile pe care nu le înțelegeți și căutați-le pe Google. Căutați-le pe youtube. Căutați alte comunități de chimiști aspiranți și citiți, citiți. Faceți mai întâi niște sinteze simple, cum ar fi să faceți săpun sau să produceți cloroform sau clorobutanol. Căutați NileRed pe youtube și Chemplayer pe BitChute. Sintetizează-ți proprii reactivi și precursori. Dacă explicațiile date acolo vă sunt greu de înțeles, cercetați-le.

Și sincer, dacă nu înțelegeți aceste descrieri de sinteză, mă îndoiesc că sunteți un student la chimie, mai degrabă un elev de liceu interesat să producă droguri, nu? Nu e nimic rău în asta, dar nu ai nevoie de descrieri de sinteze mai puțin complicate, ai nevoie de mai multe cunoștințe. Și, eventual, să înveți un pic mai multă engleză? Majoritatea informațiilor online vor fi în rusă sau engleză.

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148
Vă mulțumesc foarte mult pentru informațiile dumneavoastră. Cu siguranță nu sunt un elev de liceu. Termenii pe care îi folosim despre chimie în Turcia sunt diferiți de cei pe care îi folosiți în acest forum, deoarece am dificultăți în a face traduceri, aceasta este singura mea problemă.
De luna viitoare, mă veți vedea mai mult cu sintezele pe care le-am făcut în acest forum.
Puteți fi siguri că voi munci foarte mult Docx