- Reaction score
- 148
Mai întâi de toate, salutări tuturor membrilorforumului .
O să vă povestesc puțin despre mine și despre problemele pe care le-am avut în timp ce învățam și aplicam unele sinteze în forum. Cred că chimiștii profesioniști subterani de aici îmi vor rezolva problemeleAm examinat toate sintezele împărtășite pe acest forum și unele puncte în care oamenii au probleme timp de aproximativ 1 lună și am experimentat în liniște potențialele probleme pe care le întâmpină. Sunt foarte interesat de amfetamină și derivații săi din cauza departamentului pe care l-am studiat la universitate. De aceea, încerc să fac cercetări din surse străine și să obțin informațiile pe care le doresc, în loc să învăț de la idioți care au o diplomă în țara mea și nu știu nimic.
Eu locuiesc în Turcia. Prin urmare, limba mea maternă este turca. Termenii pe care îi folosiți în unele tranzacții aici sunt foarte diferiți de ai noștri. Nu pot înțelege ce încercați să faceți în unele sinteze. Este aproape imposibil să caut un termen sau un cuvânt pe care nu îl înțeleg pe internet sau pe forum.
Am găsit sinteza pe care am scris-o mai jos pe acest forum. Din păcate, membrul nostru care a împărtășit această sinteză nu a împărtășit prea multe informații explicative pentru tinerii chimiști
Fără alte formalități, vă voi scrie, stimați profesori profesioniști, întrebări lângă rândurile de mai jos / prin numerotarea părților pe care le-am pus. V-aș fi recunoscător dacă ați putea răspunde la întrebări așa cum le-am numerotat eu.
4,8g PseudoE /1
2,5g RP
6g I2 /2
1,5ml H3PO4
baie de ulei
4 ore Reflux
după reacție:
150ml DH2O /3
se adaugă NaOH PH 12+ /3-1
100ml Xylene /3-2
se spală cu apă caldă, rece /4
pâlnie separată /5
+20ml DH2O /6
+20ml DH2O /6-1
adăugați 35%HCL PH 7 /6-2
evaporați la căldură /7
spălați cu acetonă rece /8
recristalizare în alcool izopropilic cu acetonă /9
lăsați în congelator pentru 12 ore
filtrați
ÎNTREBĂRILE MELE:
1: Este pseudoefedrină pe care o scoatem și o punem direct din drogurile cu pseudoefedrină menționate aici, sau este pură? (pastile pe care le-am scos din cutie și le-am zdrobit fără nicio acțiune).. Dacă este un medicament, ce medicament recomandați și contează câte mg sunt? Pseudoefedrina (PEH) este scrisă pe unele cutii de medicamente din țara noastră. Cred că scrierea PEH înseamnă că este inutilă pentru acest proces.
2: Iodul este menționat aici. dar scrierea I2 m-a derutat. Când l-am întrebat pe profesorul meu, mi-a spus că este un compus al iodului, dar el însuși nu știe. Ce înseamnă 2?
3: După reacție, vom face operațiile pe care le-am făcut aici, în bula în care a avut loc reacția, sau trebuie să le facem separat într-un pahar?
3-1: Din câte am înțeles, ni s-a cerut să ridicăm nivelul pH-ului peste 12 folosind hidroxid de sodiu. Dacă am înțeles corect, spuneți doar DA, NEBUNULE
3-2: Dacă am crescut nivelul pH-ului în articolul anterior, de ce adăugăm din nou acid și perturbăm echilibrul pH-ului? Care este scopul nostru de a adăuga acest lucru?
4: Nu înțeleg nimic din ceea ce se face în acest articol, vă rog să explicați clar sau să postați un articol sau un videoclip unde pot învăța.
5: Nu înțeleg nimic din ceea ce se face în acest articol, vă rog să explicați clar sau să postați un articol sau un videoclip unde pot învăța.
6: unde adăugăm
6-1: unde adăugăm
6:2: Cred că ceea ce încercăm să facem aici este să neutralizăm amestecul folosind HCl. (dar încă nu știu ce amestec să adaug aici)
7: Care este scopul nostru în a face acest lucru și ce amestec încercăm să evaporăm
8: Care este procesul de spălare cu acetonă rece? și de ce se face? (Am nevoie de o explicație clară a modului în care se face acest lucru deoarece este o situație pe care o voi învăța pentru prima dată.)
9: Aceasta este întrebarea la care doresc cel mai mult clarificări. Nu știu nimic despre aceasta. Am nevoie de o explicație clară a modului în care se face și de ce.
Cred că acestea sunt toate întrebările de care am nevoie. Mulțumesc anticipat tuturor pentru răspunsuri. Și aș dori, de asemenea, să subliniez că încerc să înțeleg aproape toate sintezele împărtășite de profesorul nostru G.Patton, luând notițe în caietul meu și lucrând la ele. Am notat pe prima pagină a caietului meu că sunteți eroul meu secret.
Dacă într-o zi voi fi arestat, le voi spune tuturor prietenilor mei despre dvs. în închisoare.