Bună ziua,
Am încercat să obțin informații despre prelucrarea noului pmk oferit ca precursor CAS 2503-44-8 și am găsit ceva care mă îngrijorează.
CAS 2503-44-8 este 3'',4''-Dihidroxifenilacetonă, astfel încât prima idee ar putea fi utilizarea acesteia ca fenilacetonă normală și veți obține produsul dorit cu 3'',4''-Dihidroxi adăugat, corect?
Deci, imaginați-vă că încercați să obțineți baza liberă folosind reducerea NaBH4, de exemplu, în acest caz veți obține:
Este posibil să existe un proces pe care nu îl cunosc, pentru că nu sunt chimist, pentru a o transforma în MDMA reală, dacă cineva are mai multe informații... dar în prezent acest lucru este ceea ce s-ar putea întâmpla în mod normal, deci fiți atenți.
În cazul în care o prelucrați, de exemplu, cu o hidroliză alcalină pentru a șterge grupul hidroxil, veți obține teoretic P2P, nu MDP2P, posibil să mă înșel, dar este ceea ce are mai mult sens.
Mulțumesc.
Am încercat să obțin informații despre prelucrarea noului pmk oferit ca precursor CAS 2503-44-8 și am găsit ceva care mă îngrijorează.
CAS 2503-44-8 este 3'',4''-Dihidroxifenilacetonă, astfel încât prima idee ar putea fi utilizarea acesteia ca fenilacetonă normală și veți obține produsul dorit cu 3'',4''-Dihidroxi adăugat, corect?
Deci, imaginați-vă că încercați să obțineți baza liberă folosind reducerea NaBH4, de exemplu, în acest caz veți obține:
3,4-Dihidroximetilamfetamină (HHMA) ref: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11559034/
Este metabolitul principal al MDMA, astfel încât veți obține ceva similar cu MDMA, dar nu MDMA reală, așa cum se presupune dintr-un precursor PMK MDMA.Este posibil să existe un proces pe care nu îl cunosc, pentru că nu sunt chimist, pentru a o transforma în MDMA reală, dacă cineva are mai multe informații... dar în prezent acest lucru este ceea ce s-ar putea întâmpla în mod normal, deci fiți atenți.
În cazul în care o prelucrați, de exemplu, cu o hidroliză alcalină pentru a șterge grupul hidroxil, veți obține teoretic P2P, nu MDP2P, posibil să mă înșel, dar este ceea ce are mai mult sens.
Mulțumesc.
Last edited: