Următorul laborator arestat în acest an 4mmc

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
inspirație grozavă! au folosit tente de cultivare a canabisului..... badabing! mulțumesc pentru postare!!! nu m-am gândit niciodată la asta...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Terenurile de cultivare a buruienilor sunt cele mai bune pentru laboratorul tău, îți salvează fundul (sau mai degrabă podeaua) atunci când verși chestii acide... Vorbind din experiență :D
În plus, acoperă camera cu folie rezistentă și te poți asigura că nu lași urme atunci când te hotărăști să îți desființezi operațiunea

View previous replies…

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
dragă domnule KokosDream(cool nick) Mulțumesc pentru comentariul tău! Aveți dreptate și, desigur, aceasta nu este cea mai bună alegere pentru un laborator să spunem pe termen lung. este mai mult că mă gândesc la ea pentru a proiecta Un ușor de configurat în mai multe spații orientate scurt utilizate pentru doar un pic de prima impresie deghizare și de a construi un ușor blocat și acoperit de spațiu într-un anumit spațiu. Care este, de asemenea, ușor de dezmembrat . așa că să spunem un proiect de lot, asamblați tot ce aveți nevoie, faceți-vă treaba, finalizați misiunea, dezmembrați și plecați

Despre folie mulțumesc pentru pont! știi că și eu experimentez puțin cu LUMINA LED și cultivarea unei plante. LED împotriva iluminatului vechi natrium este că iluminatul este că LED-ul doar merge în jos și nu este afectat de orice condiții care vă forțează să aveți prinde lumina pe care o pierdeți. dezavantaje Că plantele cresc și produc diferit ca laturile și de mai jos nu primesc suficientă lumină. ne gândeam să experimentăm cu oglinzi pe podea și pe laturi, dar, desigur, folie grele ar putea fi o opțiune, dar nu știu cum este de lucru cu reflectarea luminii spectrului aliat, dar oricum mulțumesc pentru inspirația pe care o pot încerca într-un proiect total diferit

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
dacă vă aflați într-o țară destul de caldă, 18°C, atunci sinteza de 3/mmc apvp bk mdma se poate face în pădure în 2 ore de la început până la sfârșit, adică la mmc hcl și pvp hcl.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Îmi place felul tău de a gândi... am Forrest și toate celelalte lucruri... doar că încă nu am experiența eficientă... în curs de dezvoltare...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Pentru un laborator pe termen lung, cu siguranță nu este cea mai bună opțiune, este adevărat!
Pentru operațiunile care se deplasează din loc în loc, este!

Succes în aventura dumneavoastră cu iarba