Question P2P și bile de silicagel. :S

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Am pus p2p în bile de silicagel ca să usuc p2p, menționat pe nabh4 methord pe acest site.
Am făcut P2P din sare BMK, arată curat ca și celelalte ori. Cu toate acestea, este prima dată când am încercat să le usuc în bile de silicagel.
Este normal să devină lăptoase / tulburi?

Am atașat o fotografie, în față este p2p, iar pâlnia are gelurile de siliciu/p2p care au mers ciudat. Gelurile de siliciu devin roz când sunt umede.... A avut cineva aceeași reacție sau sarea bmk este falsă sau ceva de genul ăsta?

Attachments

• J8MwTR3ivK.jpeg
    J8MwTR3ivK.jpeg
    508.3 KB · Views: 18

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Permiteți-mi să pun întrebarea prealabilă evidentă: bilele dvs. de silice sunt de tipul indicatorilor care devin roz atunci când sunt saturate?

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Sunt noi, abia le-am pus. Nu au atins niciodată nimic altceva. Da, din albastru (uscat) devin roz (umed).

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Este posibil să nu fi citit bine de prima dată, dar cred că este normal, deoarece se pune talc sau o pudră pe ele pentru a le împiedica să se lipească între ele. Se spală și siliciul nu mai este atât de lipicios odată ce a fost folosit

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Yep, asta trebuie să fie totuși acum am p2p galben după ce l-am scos cu mai multă apă. Să sperăm că distilarea va îndepărta porcăria galbenă de pe el.

Oricine se gândește să folosească geluri albastre de silice, să nu le folosească pentru nabh4. Se va reduce clorura de cobalt din perlele de gel de siliciu albastru, bune doar pentru eliminarea apei. Desigur, după ce au fost spălate înainte de utilizare, nu faceți ceea ce am făcut eu :). De fapt, rămâneți la gelurile de silice albe standard.