Secțiunea forum, despre care vorbiți, conține cel mai valoros conținut. Unele dintre sintezele care sunt publicate acolo valorează sute de mii de dolari.
Cred că aici există o neînțelegere.
Eu propusesem ca anumite subiecte să fie vizibile doar pentru sponsori. în primul rând pentru a susține forumul. și în al doilea rând pentru a preveni abuzurile .
<sponsor>aceasta a fost ideea</sponsor>
Aproape am terminat cu unele dintre actualizări. Suntem din ce în ce mai populari, există mai mult spam, așa că foarte curând nu va fi suficient să vă înregistrați pe forum pentru a utiliza toate funcționalitățile dintr-o dată. Unele funcționalități vor fi oferite ca o "recompensă" pentru activitate. Sponsorii și membrii premium vor putea avea o serie de funcționalități suplimentare, inclusiv cele despre care vorbește @Saul.
În viitorul apropiat, va fi inclusă în forum o secțiune de piață în care bucătarii să poată oferi produse chimice sintetizate?
Cred că acest lucru ar putea fi interesant și ar avea sens dacă furnizorii ar trebui să treacă printr-un sistem de audit în care ar trebui să trimită produsele chimice administrației / echipei de conducere pentru o audiție.
În ceea ce privește partea tehnică a lucrurilor, totul este deja făcut. Dar nu există încă suficienți vânzători reprezentați pe forum pentru a realiza acest lucru.
După cum spune Heisein, există atât de multe sinteze care costă atât de mulți bani, plătești și primești ceea ce ai nevoie, simplu ca bună ziua. Din punctul meu de vedere, dacă sunteți nou în această industrie, v-aș sugera să mergeți să cumpărați acces.
Nu cred că chimiștii începători vor fi interesați de aceste sinteze. Mai degrabă, sunt de interes pentru vânzători și producători.
De exemplu, pentru dumneavoastră, această secțiune este de interes. Pentru că în ea veți găsi opțiunea de a produce canabinoid legal.