Question Vă rog să mă ajutați, am întrebări

Blondyna

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
6
Hallo All, Am întrebări și vă mulțumesc anticipat pentru ajutorul dvs. De unde pot obține acetonă uscată sau cum să o fac fără apă? Acid sulfuric ce procent %, de unde îl pot obține? Sau poate fi înlocuit cu alt acid? De ce IPA? Pute îngrozitor și durează foarte mult să se evapore. Mulțumesc.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Nu știu unde locuiți, dar în SUA se vinde acetonă 100% la fiecare magazin alimentar sau supermarket cu prețuri de un dolar. Fiind 100% acetonă, aceasta este uscată. Acidul sulfuric "concentrat" la concentrație maximă este de 98,3%, cred. 18,4 mol . Atunci când preparați un acid, "rețeta" se bazează pe aceasta. Îl găsiți la furnizorii industriali, la furnizorii de produse chimice, pe internet sau puteți purifica detergentul de scurgere prin mai multe metode. Acesta este adesea de 90%. De ce IPA depinde de ceea ce faceți. De multe ori, motivul este că poate fi cumpărată sau produsă cu ușurință cu o puritate de 100%

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
În America puteți cumpăra acetonă de la secția de vopsele din orice magazin de bricolaj. (în afara Americii, în magazinul local de vopsele sau mecanic).
Pentru a o usca, trebuie să o distilați cu un agent de uscare precum Caso4 (punct de fierbere 56 C).
H2SO4, din nou în magazinele de bricolaj, veți putea cumpăra 35-63% și apoi îl veți concentra. (Sunt posibili și alți acizi minerali, dar depinde de sinteza dumneavoastră).
IPA nu durează mult să se evapore (dacă este uscat), dacă credeți că IPA pute, ar trebui să renunțați la chimie. (folosiți o hotă de fum sau o aerisire deschisă de la distanță).

nu fi prost și să mori. ia câteva cursuri video de la Chemplayer sau există 1000 de video pe youtube și citește câteva manuale de laborator de chimie organică.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Sunteți în Statele Unite? Desigur, tot ceea ce ați spus nu este neadevărat. Există vreun avantaj în a cumpăra acetonă pentru diluarea vopselelor și a o usca față de a cumpăra acetonă 100% pentru îndepărtarea lacului de unghii? Aceeași întrebare cu acidul sulfuric. Cu excepția cazului în care îl cumpărați de la Grainger Grizzly sau de la alți furnizori industriali sau furnizori de produse chimice, este posibil ca acesta să trebuiască să fie concentrat (de multe ori nu în funcție de puterea molară de care aveți nevoie), există vreun avantaj în a începe cu o formă mai puțin concentrată? Isopropanolul necesită de obicei uscare, dar îl puteți săra, ceea ce este foarte ușor. Întreb pentru că vreau să folosesc cele mai bune produse disponibile și poate că în prezent nu sunt

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Ce vrei să spui aici, etichetându-mă.
  1. nu cumperi litri de dizolvant de ojă și este destul de scump (nu este nici 100%) în comparație cu unul de la magazinul de hardware poate fi cumpărat în vrac și este destul de ieftin.
  2. nimeni nu vă va vinde 99,3% H2SO4 și dacă cineva o face, păstrați o distanță corespunzătoare față de el. nu există prea multe aplicații pentru această concentrație. și chiar și în sinteza medicamentelor nu aveți nevoie de asta
Nu pierdeți timpul scriind răspunsuri forțate. lucrați la răspunsuri de calitate corespunzătoare, nu doar BS.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Cumpărarea de acetonă complet uscată este la fel de stupidă ca și cumpărarea de etanol absolut. Chiar dacă găsiți acetonă, aceasta este oricum higroscopică, astfel că va rămâne așa până când o veți deschide