• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Event Frauda de cont - sifonarea banilor

random1

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
bună ziua. în europa este frecvent ca atacatorii să păcălească oamenii să le dea datele de conectare la contul lor bancar și apoi să retragă bani din contul lor. Sau alte escrocherii de transfer de bani. În ce fel de conturi se transferă bani? Niciun cont nu este anonim. După raportarea la poliție, numărul contului în care au fost transferați banii este descoperit rapid, iar banca blochează apoi contul. Cum reușesc escrocii? Cunoaște cineva acest lanț de succes al acestor escrocherii?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Pe seama calului alb l-a făcut cash și bitcoimat. Sau bazat pe revolut cu un document fals. Conturi din țări terțe. O mulțime de posibilități, deoarece nu este mai mult de 10000 €

random1

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Mulțumesc pentru răspuns, ați putea, vă rog, să detaliați? Nu ezitați să îmi trimiteți un PM dacă nu doriți să o faceți aici. Întrucât scrieți "foarte posibil", ați putea detalia puțin mai mult?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Ai Google atât de googli. Și eu am găsit-o așa. Nu am nicio experiență în domeniu și mi se pare exagerat să jefuiești oamenii astfel