• Welcome to the US section of the forum. Remember that posting contacts (jabber, telegram, signal and others) will result in a permanent ban! If you decide to buy or sell something without using escrow and lose money, we can't help you.

Breaking Bad Ofertă profitabilă! Pentru a promova această secțiune a forumului

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Deci vreți să spuneți că veți plăti pe cineva pentru a face publicitate acestui site pe site-urile americane? Îmi amintește de momentul în care un tip mi-a cumpărat mașina, dar a insistat să plătească mai mult ca să pot plăti compania de transport să o transporte pentru el. Cu un ordin de plată 🤡 Serios totuși, aș putea face asta, am mult timp liber, mai multe laptopuri și desktopuri, tablete și telefon. Photshop experiență pentru a face publicitate ect

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
>>Vreți să spuneți că veți plăti pe cineva pentru a face publicitate acestui site pe site-urile americane?
Exact. Suntem în permanență în căutarea celor care sunt dispuși să vândă publicitate. Suntem gata să plătim pentru bannere/linkuri/etc, sau suntem gata să plătim 0,1$ pentru fiecare vizitator unic. Această ofertă este activă în permanență.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Am fost super impresionat uitându-mă pe aici. Am fost în jurul piețelor și formularelor pentru un timp acum, dar acest loc este expansiv. Este alcătuit foarte bine.
Îl voi împărtăși.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43

Sunt foarte interesat, ar trebui să vă trimit un mesaj?

sickofit

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
22
Pot direcționa o shir tonă de trafic aici... Vreau să spun o SHIT TONĂ de trafic... Cum ar fi, 5.000 la 80.000 de utilizatori.
DM-mă! Mulțumesc.