Question protonitazene și fentanil care este diferența?

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Care este diferența dintre protonitazene și fentanil? Efectul protonitazenei este același cu cel al fentanilului? Euphoria este aceeași cu cea a fentanilului? Cât de puternice sunt protonitazenele? Vă rog să mă ajutați să învăț despre protonitazene sunt la fel ca fent

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,211
Deals
1
Protonitazina este de 2-3 ori mai puternică și are o moleculă centrală indolică, dar acționează asupra aceluiași receptor. Chiar și persoanele care cred că iau fentanil pot lua cu ușurință o supradoză. Mulțumesc Google. Ne vedem în iad 👋 unde oamenii pe care i-ați otrăvit cu ea vă vor fute în fund pentru eternitate 😆

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
265
Protonitazena și fentanilul sunt amândouă opioide sintetice puternice, dar diferă în ceea ce privește structura chimică, potența și, eventual, efectele lor. Fentanilul aparține clasei de opioide fenilpiperidinice. Structura sa chimică este caracterizată de un inel de piperidină conectat la o grupă fenil. Protonitazena face parte din clasa opioidelor benzimidazolice. Structura sa include un inel benzimidazol, care este distinct de structura fenilpiperidinică a fentanilului.

Fentanilul este de aproximativ 50 până la 100 de ori mai puternic decât morfina. Această potență ridicată contribuie la eficacitatea sa în gestionarea durerii, dar și la riscul de supradozaj. Protonitazena este considerată a fi chiar mai puternică decât fentanilul. Studiile inițiale și rapoartele anecdotice sugerează că ar putea fi de câteva ori mai puternic, dar comparațiile exacte pot varia.

Atât fentanilul, cât și protonitazena sunt analgezice puternice datorită acțiunii lor asupra receptorilor mu-opioizi din creier. Ambele medicamente pot induce euforie, ceea ce contribuie la potențialul lor de abuz. Intensitatea euforiei ar putea fi similară, deși experiențele individuale pot varia. Datorită potenței sale mai mari, protonitazena ar putea induce o euforie mai puternică sau mai rapidă. Ambele opioide deprimă semnificativ funcția respiratorie, ceea ce reprezintă un factor de risc major pentru supradozajul fatal. Puterea mai mare a protonitazenei crește acest risc.
Fentanilul are un debut rapid și o durată scurtă de acțiune. Profilul farmacocinetic al protonitazenei este mai puțin bine documentat, dar poate avea un debut similar sau chiar mai rapid, cu o durată potențial mai lungă datorită potenței sale.

În timp ce protonitazena și fentanilul au multe asemănări, protonitazena este potențial mai puternică și prezintă astfel un risc mai mare de supradozaj. Structurile lor chimice diferite înseamnă, de asemenea, că pot avea profiluri farmacologice și profiluri de efecte secundare ușor diferite.

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Dar cum înțeleg din părerea dvs. fratele efectul și euforia este aproape similar cu fentanilul? Dar timpul de euforie este chiar mai lung decât euforia fentanilului? În opinia dvs. pentru utilizarea în condiții de siguranță a protonitazenei pure, cât de mult trebuie să fie tăiată? Ca 1g cât de mult am nevoie pentru a Cutt pentru a face o utilizare în condiții de siguranță și foarte bună calitate în opinia ta frate și ce chestii cel mai bine pentru a tăia?

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
265
Este puțin probabil să fiu în măsură să vă mulțumesc cu răspunsuri simple și clare. Protonitazena este o substanță destul de nouă, plus mulți factori afectează efectele și siguranța pentru o anumită persoană, de exemplu, modul de utilizare, toleranța individuală, calitatea substanței etc.

În studiile pe animale, doza eficientă (ED50) de Protonitazene este estimată ca fiind o e 0,008 mg/kg.

Am văzut recomandări neconfirmate de la utilizatori online au fost sfătuiți să încerce 1 mg de Protonitazene per 10 ml de apă sau etanol.

În orice caz, aceste cifre nu ar trebui încă să fie considerate recomandări sigure și rezonabile.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
70
Am auzit că nitazenii pot fi mai de lungă durată decât fentalogii obișnuiți, dar asemănarea lor este că efectele sunt doar înclinarea capului nu am încercat nici una dintre ele pentru a spune cât de ejoyable înclinarea capului vorbim

darkzealot

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Am încercat protonitazene și metonitazene în urmă cu câțiva ani (expediate din China), deoarece în acel moment calitatea fent a scăzut rapid după ce exportul a fost interzis în China ca urmare a presiunii guvernului SUA. Nu mi-a plăcut deloc niciuna dintre ele. Gustul a fost absolut oribil, îmi amintesc că aproape m-am înecat. Este posibil ca ceea ce am încercat să nu fi fost ceea ce credeam eu că este, deoarece nu am avut nicio modalitate de a-l testa.

HennryG1488

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
im looking for a good pre cursur for ftl and who has itr\