Extracția Pseudoefedrinei

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Bună băieți, am niște pastile

ingrediente : Pseudoefedrină clorhidrat 60mg, Triprolidină clorhidrat hidrat 2.5mg

Vreau să extrag doar pseudoefedrina, știe cineva cum?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
Extracția pseudoefedrinei din comprimate farmaceutice (Sudafed).

Pseudoefedrina a fost extrasă din comprimatele Sudafed folosind etanol, etanol/metanol (90:10% vol/vol) și alcool metilic. Solvenții au fost aleși cu referire la literatura clandestină relevantă. Pentru fiecare extracție, o pastilă Sudafed a fost zdrobită cu ajutorul unui mortar și a unui pistil și plasată într-un pahar. Stratul de oxid de fier a fost îndepărtat prin spălare repetată cu acetonă (10 ml în total) până la dispariția completă a culorii roșii. Acetona a fost îndepărtată prin filtrare, iar reziduul a fost lăsat să se usuce. Solventul de extracție (15 ml) a fost adăugat în paharul de laborator, care a fost apoi acoperit cu folie de aluminiu, iar proba a fost agitată mecanic timp de 15 minute. Proba a fost lăsată să se decanteze timp de o oră la temperatura camerei, apoi a fost filtrată prin filtrare gravitațională. Solventul a fost evaporat, iar solidul rezultat a fost colectat.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methamphetamine-from-ephedrine-tablets.302/

ralralro

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
1. a sparge pastile
2. Se spală cu acetonă
3. Puneți 90% etanol/10% metanol?

Am înțeles corect?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/ephedrine-extraction-from-pills-methods.2443/#post-8095

obwiju

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
Bună ziua. O să vă spun cum o fac, o fac de mai mulți ani. O să vă spun rapid. Pastile de vânzare în Spania stopcold sau respidina. Faceți o pulbere fină. Pregătiți NaOH cu apă (trebuie să aibă cantitatea minimă de apă pe care o torn de obicei până se saturează și apoi adaug apă în timp ce reînnoiesc până rămâne un pic de sifon în telefon) într-o sticlă uscată (puteți turna naoh în perle, închideți sticla și agitați, astfel încât să vă asigurați că nu rămâne apă). Aruncați acel naoh și adăugați pastile și puțin câte puțin sifonul pe care l-am preparat, amestecați și mai adăugați până când există o pastă (culoare galbenă, evitați maro) apoi amestecați până când totul este bine amestecat. Am adăugat toluen și am amestecat. Extrag cu HCL, DOAR HCL NU AM ADĂUGAT NICI APĂ. măsor pH-ul de 3 ori. În acest fel obținea 90% din pseudo, este adevărat că în ultimele 9 luni a obținut doar 70 % și nu prea știu de ce. Am încercat mai multe extracții și fără îndoială aceasta este cea mai bună. Sper că v-am oferit ceva util.