Bună ziua. O să vă spun cum o fac, o fac de mai mulți ani. O să vă spun rapid. Pastile de vânzare în Spania stopcold sau respidina. Faceți o pulbere fină. Pregătiți NaOH cu apă (trebuie să aibă cantitatea minimă de apă pe care o torn de obicei până se saturează și apoi adaug apă în timp ce reînnoiesc până rămâne un pic de sifon în telefon) într-o sticlă uscată (puteți turna naoh în perle, închideți sticla și agitați, astfel încât să vă asigurați că nu rămâne apă). Aruncați acel naoh și adăugați pastile și puțin câte puțin sifonul pe care l-am preparat, amestecați și mai adăugați până când există o pastă (culoare galbenă, evitați maro) apoi amestecați până când totul este bine amestecat. Am adăugat toluen și am amestecat. Extrag cu HCL, DOAR HCL NU AM ADĂUGAT NICI APĂ. măsor pH-ul de 3 ori. În acest fel obținea 90% din pseudo, este adevărat că în ultimele 9 luni a obținut doar 70 % și nu prea știu de ce. Am încercat mai multe extracții și fără îndoială aceasta este cea mai bună. Sper că v-am oferit ceva util.