- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Bună ziua tuturor, m-am alăturat recent și sunt fericit să găsesc o resursă atât de mare disponibilă aici. Având în vedere modul în care merge lumea, este plăcut să găsiți o gândire deschisă și o discuție fără cenzură și interdicție. În timp ce voi lua destul de mult timp aici în viitor pentru a răsfoi toate informațiile de pe site, am fost în speranța că voi ar putea să-mi dea un avans în a găsi un furnizor bun pentru- LSD, COCAINA, și XANAX? A fost greu de urmărit în ultimii zece sau mai mulți ani pentru a vedea calitatea drogurilor merge în jos în timp ce prețul crește... Nenorociții de la DOD și DEA au făcut chimicalele precursoare pentru cocaină atât de greu de obținut încât toată cocaina pe care am consumat-o în toți acești ani a fost un gunoi făcut cu niște extrageri și preparate de rahat. Și m-aș prăbuși dacă aș reuși vreodată să găsesc un xanax de calitate farmaceutică reală, nu un benzo analog de rahat presat, care este un produs chimic otrăvitor de cercetare... Dacă cineva de acolo ar putea, vă rog, să-mi arunce o salvare de droguri, aș fi veșnic recunoscător.