Întrebare A primit cineva ceva de la Uberdrugs

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Drogurile Uber au avut o vitrină pentru 2cb și alte câteva lucruri Mă întreb dacă altcineva a avut noroc să comande de la el și cum se face că nu mai are o vitrină statutul este eliminat de la vânzător

tetr00

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
M-am întrebat și eu despre asta. Am comandat de la el și nici o plângere, produs bun, servicii excelente și când am fost pe cale să pună într-o altă comandă, aparent ceva a venit și el a fost dat timp pentru a rezolva și între timp statutul său de membru sa schimbat. Cred că nu a mers cum a vrut el, din moment ce toate listele sale au dispărut. Păcat, pentru că sincer am fost foarte mulțumit de serviciile sale. Ar fi putut chiar să-mi ia banii și să nu trimită nimic, pentru că am finalizat mai devreme din greșeală, dar mi-a trimis totul plus aproape 30% în plus. Sunt curios ce s-a întâmplat.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Da, a finalizat devreme după 2 săptămâni m-am gândit că nu ar trebui să facă omul să aștepte dacă a fost provenind din Țările de Jos sau ceva de obicei, ia 30 35 zile, dar nu a sosit și am fost doar îngrijorat că ceva a plecat de acum înainte eu sunt folosind criptare Pgp pe adresa mea, deoarece zile inn broadside timp de 90 de zile este un pic descurajant atunci când pot Google și

tetr00

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Da, sunt sigur că altcineva poate da un răspuns adecvat. Am întrebat pe chat când am observat și mi s-a dat o explicație destul de vagă pe care nu mi-o amintesc. L-am întrebat și eu, pentru că oricum nu eram sigur de comandă, iar el nu mi-a mai răspuns.

GhostBlack

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
5
Aveam de gând să cumpăr ketamină de la el, aveam de gând să facem afaceri când publicațiile au dispărut, am vorbit cu el și mi-a spus că a avut o problemă cu administratorii acestui site, dar că are produse disponibile, i-am spus să-mi vândă și nu a mai răspuns ulterior