- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
Teoretic, cumpărarea din China sună extraordinar, cu excepția termenelor de livrare mai lungi. Acum am câteva întrebări.
- Ce înseamnă să ai un depozit în Polonia sau în alte țări?
Să spunem că vreau să comand o substanță controlată, cum ar fi borohidridă de sodiu sau pregabalin, la o adresă din Polonia.
Cum se procedează după efectuarea plății? Transportați produsul din China la depozitul menționat pentru acest exemplu în Polonia și îl reexpediați la adresa clientului în țară sau produsul se află deja în Polonia și este expediat direct clientului? - Cine este responsabil pentru vamă atunci când coletul intră în Uniunea Europeană către depozitul menționat? Clientul sau vânzătorul?
- La primirea produsului, acesta este considerat o livrare din China sau o livrare din Polonia?
- Livrarea internă din Polonia în Polonia prezintă riscuri reduse sau nu prezintă niciun risc, deși livrarea din China în Polonia prezintă riscuri. Cumpărarea de la un vânzător chinez nu prezintă niciun risc, deoarece produsul este expediat din depozitul național?
- Cine are grijă de taxele de import, dacă este cazul?
- Ce este mai exact un depozit național? Dețineți un depozit privat în țara respectivă sau închiriați un spațiu într-un depozit public? Un exemplu, cum ar fi o fotografie sau o adresă, ar clarifica multe
- Luați de exemplu whwingroup Jeissychem621. Anunță o aprovizionare locală din Polonia. Acest lucru înseamnă că pot plasa o comandă și pot primi un colet intern din Polonia la adresa mea poloneză fără niciun risc de dispariție sau de confiscare a coletului și orice are de-a face cu importul din China în Europa nu are nimic de-a face cu mine. Am dreptate?
Pun aceste întrebări pentru a înțelege mai clar procesul înainte de a încerca să comand de la un furnizor chinez. Știu că voi băieți pândiți pe fiecare fir pentru a vă face publicitate, așa că vă rog să faceți același lucru aici și să sperăm că veți clarifica totul pentru mine și pentru alții care se gândesc să comande din China.