Modalitate rezonabilă de sintetizare a amfetaminei cu echipamente (în mare parte) artizanale?

KlintoL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Știu că ustensilele de laborator adecvate există pentru un motiv anume, dar am văzut oameni care jurau că este posibil fără ele. Este într-adevăr așa și ar dori cineva să împărtășească metodele lor?

Gathering lab eq pare doar un pic intimidant acum în termeni de opsec, găsirea lucrurilor potrivite și plata pentru ele. Dar intenționez să obțin unele în viitor!

Mulțumesc pentru orice sfat!

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Bună,

Nu este optim să ieșiți din laboratoare pentru a face sinteze, deoarece obiectele/echipamentele de uz casnic nu sunt făcute să reziste la coroziune, diferențe de temperatură și presiune în unele cazuri.

Deci, practic, vă asumați un risc mare pentru sănătatea și sorgintea dumneavoastră.

Acestea fiind spuse, puteți, practic, doar să citiți în sinteza forumului ce echipament este necesar și să folosiți ceva similar, nu este foarte greu. Dacă se menționează că aveți nevoie de un pahar de 500 ml, utilizați un vas inoxidabil sau un borcan de sticlă.

Din nou, nu sunt de acord cu acest mod de operare, este periculos și nesigur. Mult noroc

KlintoL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Vă mulțumim pentru răspuns!

acizii nu ar coroda oțelul inoxidabil?

Totuși, cred că ai dreptate și voi încerca să obțin cele mai esențiale lucruri.

10L RBF, 5L RBF, manta de încălzire, condensator, termometru, pompă de vid și câteva pahare suplimentare

Aș dori să fac o sinteză de amfetamină din p2np cu borohidrat de sodiu și CuCl². Aș fi în măsură să fac acest lucru? De asemenea, dacă nu aș obține pompa de vid, mi-ar rămâne fie să distilez IPA, fie să o las să se evapore singură? Dar probabil că distilarea ar fi prea fierbinte, iar lăsarea să se evapore înseamnă irosirea IPA...

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Bună,

Da, de aceea am făcut această afirmație și v-am oferit două opțiuni de substituire.

Intrați în raportul de sinteză și citiți, există o listă cu toate echipamentele necesare pentru această sinteză și pașii de urmat.

Nu, nu aveți nevoie de pompa de vid dacă nu doriți să distilați în vid sau să filtrați în vid.

Nu ar trebui să evaporați ipa într-un recipient deschis, amfetaminoilul se va oxida în aer liber și există un risc mai mare de explozie, deoarece evaporați un solvent inflamabil în aer liber.

Cu cele mai bune considerații

KlintoL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Bine, voi mai citi puțin, înainte de a întreba. Mulțumesc pentru răspuns :)