Sinteza rusă a 4MMC

Rush-Benzo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Salut. Am găsit odată o sinteză undeva pe un forum rusesc în care 100g de bk4 erau dizolvate în 500ml de benzen / toluen. Ulterior, 100g de NaOH a fost adăugat la 500ml de apă și cele două lichide au fost combinate într-unul singur. Următorul pas a constat în adăugarea a 200 ml de metilamină 40% în apă și totul a fost fiert timp de 2h.

Care a fost scopul adăugării de apă suplimentară cu NaOH? După 2h straturile au fost separate și imediat acidifiate fără spălarea stratului organic, deci înțeleg că apa suplimentară și NaOH au servit la inocularea stratului de ulei da?

Acest lucru ridică o întrebare foarte importantă pentru mine, la care aș dori un răspuns.

Pot face acest lucru într-un mod diferit? E.g. Voi da 100g de BK4 la 500ml de Toluen, succesiv 200ml de M40 și voi încălzi totul cu agitare timp de 2h.

După 2h, după ce voi turna totul într-un vas mai mare, adăugând doar 100g NaOH în 500ml apă pentru a clăti toată soluția din etapa anterioară, va ieși totul ca în rețeta originală?

Adăugați soluția de NaOH în apă doar la stratul de toluen sau la amestecul bifazic din etapa 1?

Nu mă uit la ei ca la o autoritate nu mai puțin am fost curios cu privire la simplitatea și principiul acestei metode.

Ecko6ap

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
17
în rusia se fabrică mai multă mefedronă decât oriunde altundeva în lume, ei știu multe despre mefedronă.
nu trebuie să adăugați soluția de leșie la început.
procedați astfel:
luați 500 ml de benzen, dizolvați 100 g de bq-4 în el. adăugați 200 ml de metilamină 40% acolo. reacția trebuie să aibă loc la o temperatură de 50-60 grade timp de 4 ore.
după aceea, clătiți cu apă distilată rece 1 la 1. Puteți dizolva bicarbonat de sodiu în apă într-o cantitate de 50 g pe 1 litru.
spălate de mai multe ori pentru a reduce mirosul de metilamină. după aceea, ușor acru la un mediu neutru.
stoarceți, clătiți cu acetonă rece și uscați.
mefedrona este gata!

View previous replies…

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
benzen este toxik numai idiot a făcut pe ea acolo folosi acest lucru, deoarece alte este illigal și cant folosi dcm sau nmp

Ecko6ap

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
17
persoana căreia i-am scris rețeta a întrebat în mod specific despre sinteza cu benzen. puteți utiliza diclormetan, nmp. cu alți solvenți, timpul de reacție și temperatura diferă. Eu folosesc întotdeauna dhm.

Rush-Benzo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Vă mulțumesc pentru răspuns. Am fost doar nedumerit cu privire la motivul pentru care încă se adaugă o soluție de NaOH 20% în apă la amestecul de bk4, m40 și benzen cu un volum egal de benzen.

Este vorba despre 50 g de NaOH în 1 l de apă, iar ei dau 200 g per 1 l. Ce va schimba acest lucru sau ce voi câștiga făcând acest lucru?

Clătiți cu soluția de NaOH am doar stratul de benzen sau toată soluția înainte de a separa straturile?

Rush-Benzo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Spăl cu apă rece totul sau stratul superior de ulei separat?

Ecko6ap

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
17
spălați numai uleiul rezultat.

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
Lab apvp și mmc
Dcm/NMP / dsmo/acetat de etil cele mai bune pentru mmc fabricate

Attachments

• NwBm9LZctv.jpeg
    NwBm9LZctv.jpeg
    399.4 KB · Views: 214
  • zPcMFsQ3yK.jpeg
    zPcMFsQ3yK.jpeg
    803.8 KB · Views: 201
  • 8ThVrdoHPu.jpeg
    8ThVrdoHPu.jpeg
    604.5 KB · Views: 196
  • xLUs3k1VRD.jpeg
    xLUs3k1VRD.jpeg
    532 KB · Views: 198
  • Ym30leC4vU.jpeg
    Ym30leC4vU.jpeg
    567.4 KB · Views: 212

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Intenționez să folosesc DMF ca solvent pentru reacție și apoi DCM ca solvent de extracție după adăugarea apei