Question Îmbunătățiri (legate de securitate) pentru acest forum

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
47
@HEISENBERG

Am decis să postez acest lucru public, deoarece va fi de interes pentru mulți dintre noi.

O caracteristică pe care mi-ar plăcea foarte mult să o am este ceva de genul unui cronometru în care pot seta un timp după care un anumit pn va fi șters automat.
De multe ori, discuțiile pe pn sunt mai personale, poate conțin informații personale care ar putea ajuta la identificarea de către forțele de ordine etc.
de aceea cred că ar fi o completare bună să existe posibilitatea de ștergere automată, pentru a menține cantitatea de urme posibile scăzută în cazul scurgerilor de date sau infiltrării acestui forum.

în al doilea rând:
Despre configurația serverului dvs: Puteți fi transparent ce fel de date de utilizator vor fi înregistrate exact (amprente de sistem, geolocalizare, adresă ip etc....)? Cât timp sunt stocate aceste lucruri?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,807
Deals
666
Bună. Orice mesaj privat va fi șters la 30 de zile după ce a fost creat. Vă puteți cripta conversațiile cu o cheie secretă. Noi stocăm aceste chei pe server numai până când toate părțile la conversație confirmă că au păstrat cheia. Noi înregistrăm numai informațiile care sunt necesare pentru funcționarea normală a forumului, adrese ip, amprente digitale, geo nu înregistrăm. În plus, puteți utiliza un domeniu onion pentru și mai multă securitate.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Ieri seară am avut parte de o întâmplare ciudată:

În timp ce mă conectam la forum, mi s-a interzis să trimit mesaje sau să comentez postările și a apărut un mesaj care spunea că site-ul îmi cere să accept cookie-uri.
Presupun că aceasta a fost o eroare, deoarece nu a mai apărut atunci când am obținut o nouă identitate Tor, dar a fost totuși ciudat.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,807
Deals
666
Dacă eroarea se repetă, puteți face o captură de ecran și să mi-o trimiteți, dar presupun că această eroare se datorează recentei actualizări NoScript

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
47
Mulțumesc, nu mi-am dat seama că inbox-ul meu este curățat automat.

Ei bine, PGP este o opțiune viabilă.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,807
Deals
666
Puteți verifica singur, nu veți găsi mesaje private mai vechi de 30 de zile.

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
133

Noua actualizare a browserului Tor provoacă ferestre pop-up cu "potențiale scurgeri de identitate"! Puteți ignora aceste ferestre pop-up

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Oh, bine, mulțumesc că m-ai anunțat.

De fapt, era un pop-up care nu venea de la browserul Tor, era încorporat în designul Breaking Bad. Tot un pop-up, dar nu de la Tor.
De asemenea, a existat doar un buton de închidere, pe care am făcut clic, dar nimic pentru a fi de acord sau nu cu cookie-urile.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
da, a existat o actualizare cu privire la eliminarea metadatelor automate de la personal cu câteva luni în urmă