Amfetamina ar putea fi oxidată în N-hidroxi-amfetamină, care ar trebui să fie de două ori mai puternică. Propria mea cercetare confirmă o activitate mai mare și se pare că este mult mai puțin vasoconstrictivă, mai puțin încărcată pe pompă și fără viteză dick. De asemenea, nu este ilegală.
Sună prea bine pentru a fi adevărat? Ei bine, există unele probleme, în principal faptul că N-hidroxi-amfetamina este foarte instabilă și se oxidează înapoi la oximă în prezența apei, cu un ph prea ridicat și cu un ph prea scăzut și cu anumiți solvenți obișnuiți, iar în prezența urmelor de metale de tranziție se descompune pur și simplu.
Compusul metilen-dioxi înrudit, N-hidroxi-MDA, este însă destul de stabil. Și interzis.
Am reușit odată să produc N-hidroxi-amfetamină, care conține încă o cantitate bună de Amph normal (judecând după TLC) și îmi place foarte mult. Următoarea mea încercare de a produce mai mult nu m-a dus nicăieri, în ciuda faptului că am folosit aceeași metodă, dar la scară mai mare. Dezastru total. Nu știu de ce. Voi încerca în continuare o abordare diferită, dar pot spune cu siguranță că nu va fi următorul hit de pe piață, deoarece chestia asta este la fel de instabilă și mai nevrotică decât o prietenă rusoaică, se detronează chiar și sub formă de sare HCl în câteva zile dacă nu este păstrată la frigider, mai bine congelată.
Sau pur și simplu aminați reductiv amfetamina pentru a obține metamfetamină. Ceea ce ar putea fi făcut mai ușor prin alte metode, dar tu ai cerut-o.