câteva sfaturi... CAS bmk pulbere în afara 5449-12-7

Botsauto-Dutchland

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Așadar, după câteva eforturi, am început cu nimic

cas 5449-12-7 Conversie Rezultă acid fosforic 75/85 sau acid sulfuric 98..

Voi face acest lucru în afara am 1kg bmk glicidat sare de sodiu.

Orice sfaturi nu am încă nici un tip de glasware exept unele adaptoare și un lift..

În timpul în care nu amestec sau în care accu-ul meu amestecă, voi adăuga acid formic la nh4carbonat... sau există o modalitate mai rapidă și mai bună de a obține formamidă? Încălzesc doar soluția la 160c timp de o oră... distilarea în vid nu este posibilă acum.

Sună sau pare că sunt leneș, dar nu pot face niște teste. O voi face în 3 pași: 1 kg de pulbere bmk -->p2p noaptea următoare distilare cu abur și prepararea formamidei, pasul 3 leuckart

orice sfaturi sunt foarte binevenite
folosiți o oală din oțel inoxidabil ?
hdpe pentru prima conversie p2p refluX necesar în sensul de randament sau doar adăugați acid.
sticla va fi livrată la etapa leackart.

Mulțumesc pentru toate sfaturile

ps urăsc acest mod de a lucra cu substanțe chimice, în mod normal îmi place foarte mult să privesc reacția și să nu mă grăbesc... dar acum nu pot și nu am experiență în acest stil

ps cineva are experiență cu varul de sodiu și reacția cu sarea de sodiu a acidului carboxilic..
Așa că am adăugat cas 5449-12-7 la pulberea de var ( varul sodic este un amestec de NaOH și CaO)
Spuneți-mi cum îl mut la locul potrivit

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
acid fosforic 85% (75 funcționează și cu mai puțină apă) se poate utiliza și HCI.

sticlărie din borosilicat 3.3,
Fără vase din oțel inoxidabil atunci când aveți de-a face cu acid.

Aveți nevoie de reflux când convertiți BMK..

Botsauto-Dutchland

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
deci da, pierd prea mult p2p prin fierberea cu h20, mi-am dat seama
Dar fierul cromenickel afectează randamentul?

Și care este motivul chimic pentru care trebuie să fie acid fosforic? Obișnuiam să fac sare de amină cu el, dar nu l-am folosit niciodată la conversiile bmk, apaan p2np..
Dacă știți ceva, vă rog să mi-o comunicați. ;)

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
well nu am folosit niciodată crom nichel fier. nu trebuie să folosiți acid fosforic, încercați calea HCI, randamentul este mai mult sau mai puțin același.

Botsauto-Dutchland

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Oke, am auzit că ar trebui să păstrezi temperatura între 140-150c,
așa că cred că mă duc în siguranță și iau niște 75 phosforic peste graniță... am făcut un mic ''test'' rapid cu acid sulfuric care s-a dizolvat complet și lichidul complet a devenit galben închis și un miros puțin ca apaan. după ce curățătorul meu de ac a fost golit și mașina suficient de ventilată am plecat nu sunt atât de relaxat în aceste zile afară. mă gândesc la un hotel sau o rulotă pentru o noapte sau 2, dar o capcană de apă rece pentru vapers acid și mirosul b nu este suficient ar trebui un mic filtru de carbon ajută?