Special Mail Covers, ce sunt acestea și de ce USPIS a redactat informațiile referitoare la acestea.

nomad

Don't buy from me
New Member
Reaction score
24
DEA (Drug Enforcement Administration), USPIS (United States Postal Inspection Service) și DHS (Department of Homeland Security). Aceste agenții lucrează împreună pentru a doborî oameni ca tine. Au resurse nelimitate, timp nelimitat și sunt nemiloase în urmărirea lor. În cele din urmă, veți ajunge pe radarul lor - și atunci când veți ajunge, vor lucra împreună pentru a vă șterge de pe el. Înainte de a trece la "chestiunile amuzante", trebuie să faceți cercetări cu privire la cei care încearcă să vă ia libertatea. USPIS va fi, în general, începutul tuturor acestor lucruri, așa că haideți să înțelegem puțin mai bine activitatea lor.

USPIS nu sunt "polițiști de închiriat". Ei sunt autorizați să poarte arme de foc și să facă arestări, și o fac frecvent. Dacă nu ați pregătit în mod corespunzător un singur pachet, acesta poate fi arma fumegândă care se va întoarce să vă muște de fund. Nu numai că au laboratoare de criminalistică pentru a ridica amprentele de pe orice suprafață posibilă de pe pachet, dar au și un instrument foarte acuzator pe care au încercat să-l țină secret față de public. L-au redactat chiar și din documentele publice.

Noua versiune a manualului USPS Classified National Security Information Program (AS-303) a adăugat o nouă secțiune de 9 pagini, pe care nu doresc să o divulge deoarece susțin că aceasta "ar dezvălui tehnici și proceduri pentru investigațiile sau urmăririle penale ale organelor de aplicare a legii sau ar dezvălui orientări pentru investigațiile sau urmăririle penale ale organelor de aplicare a legii în cazul în care o astfel de divulgare ar risca în mod rezonabil să eludeze legea" (5 USC 552(b)(7)(E))

Pe baza informațiilor culese de către persoanele care acoperă corespondența (puteți mulțumi și Informed Delivery), USPS are o hartă care vă leagă de coletele care au fost primite la adresa dumneavoastră. Repetați de la același furnizor, în același oraș, în același stat? Chiar și două comenzi vor constitui o legătură cauzală care va determina că sunteți în contact cu persoana respectivă. Ce se întâmplă dacă este prins? În mod clar, dacă sunt furnizori, vor folosi adrese de retur false, dar întotdeauna destinații reale (adică dumneavoastră) - astfel încât, dacă numele dumneavoastră se află pe unul dintre aceste pachete, vă va fi greu să negați că nu așteptați nimic atunci când ați primit același pachet luna trecută și ei au dovezi în acest sens.

Referitor la ultimul punct - rutina "nu mă aștept la nimic" pe care o auziți de obicei pe Dread, printre alte locuri, ca modalitate de a vă menține în siguranță - nu funcționează. Atunci când USPIS a ajuns la un punct al anchetei în care se simte confortabil să te anunțe că există o anchetă asupra ta, ești deja terminat. Ai făcut o greșeală undeva, iar ei știu asta. În cazul în care *nu* vă spun și încearcă să inițieze o livrare controlată, *să lăsați pachetul la ușă sau să îl refuzați nu funcționează*. Chiar credeți că vor spune pur și simplu "Ah, rahat, ne-a bătut!" - nu, mai multe cazuri pe care le puteți găsi prin PACER (și RECAP) menționează în mod specific că inculpatul a lăsat pachetul la ușă timp de x ore, în timp ce ofițerii de poliție doar se răcoreau în apropiere. Aceștia nu au scăpat pachetul din vedere. Puteți scrie "RTS" pe el, dar se vor duce să-l ia și vă vor bate la ușă.

Din nou, referitor la ultimul punct, dacă poliția vă bate la ușă, nu deschideți NICIODATĂ dacă nu aveți un mandat. Simpla deschidere a ușii poate fi interpretată ca o "invitație" a unui ofițer în locuința dumneavoastră. Este murdar, știu, dar se întâmplă.

Deci, cu aceste informații, cum ne aprovizionăm în mod fiabil cu produsele noastre? Ei bine, sperăm, offline. Dacă vă cumpărați și vă reexpediați produsul, deschideți un vector de atac imens pentru forțele de ordine și nu vă sfătuiesc să continuați pe această cale. Dacă vă procurați produsul de la un distribuitor offline, este o cu totul altă poveste.

[Preluat dintr-un manual WIP pe care îl alcătuiesc cu privire la informații foarte bine păzite despre modul în care USPIS, DEA și HSI investighează și urmăresc vânzătorii. Data de lansare necunoscută, există unele informații pe care nu cred că ar trebui să fie în public și mă lupt cu mine însumi pe eliberarea sau nu]

MqJZ8IvSbo
Pl7XE6tMAg

HOSW2Qj85k

Attachments

• 7jNVRhdt6L.png
    7jNVRhdt6L.png
    483.8 KB · Views: 601
  • tDw3JK4ZuA.png
    tDw3JK4ZuA.png
    159.7 KB · Views: 568

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Livrarea de medicamente prin poștă a fost mult timp nesigură. Există metode mai anonime de livrare - Dead drop.

nomad

Don't buy from me
New Member
Reaction score
24
Acest lucru necesită conexiuni locale extraordinare. În zilele noastre, există aproape o nouă clasă de consumatori de droguri, care sunt atât de profund legați de internet, încât ar avea sens să le spunem cyber-droguri.

Majoritatea acestor oameni nu cunosc nicio altă modalitate de a avea acces la acele droguri obscure și, odată cu proliferarea piețelor subterane, transportul de droguri nu va dispărea prea curând.

M-am luptat pe plan intern cu dezvăluirea mai multor informații despre *cum* arestează USPIS un nou vânzător, dar un prieten mi-a spus următoarele și cred că sunt de acord.

"Și, în opinia mea sinceră, aceste informații ar trebui să fie păstrate și împărtășite cu oamenii care dovedesc că vor să învețe. Pot să văd și să fiu de acord cu mentalitatea de a face comunitatea un loc mai bun cu informații mai actualizate, dar este întotdeauna o captură, fie prinderea setului greșit de ochi, sau mai rău, obținerea de oameni care nu ar trebui să fie vending în acest spațiu. Înțeleg că toți am avut un punct de plecare, dar pentru mulți oameni, inclusiv pentru mine, a trebuit să învăț pe cont propriu sau cu ajutorul oamenilor în mod direct."

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Am petrecut multe ore - zile - săptămâni - luni studiind informații despre metodele de vânzare anonimă. Am ajuns la concluzia fără echivoc că sistemul dead drop este ușor scalabil și mai puțin susceptibil de a fi detectat de forțele de ordine. La urma urmei, nu degeaba chiar și agențiile de informații folosesc astfel de metode pentru conspirație atunci când transmit informații. Această metodă de distribuție nu este lipsită de dezavantaje, la fel ca oricare alta. Dar, dacă este organizată corespunzător, organizația poate exista autonom aproape pe termen nelimitat. Totul depinde de modul în care este construită structura. Imaginați-vă că în câteva luni puteți construi o organizație bazată pe anonimat, în care nimeni nu se cunoaște între ei, numărând, de exemplu, 100 de persoane. Iar această organizație efectuează cel puțin 1.000 de tranzacții cu amănuntul pe zi. Și acesta este doar începutul.
Problema este că piețele darknet existente nu oferă funcționalitatea necesară pentru a face asta. Există și problema lipsei "consumatorului de masă". Dacă sistemul dead-drop devine o piață de masă și eclipsează comenzile prin poștă, atunci toți cei care obișnuiau să cumpere droguri pe stradă vor veni pe darknet. Atunci începe distracția.

nomad

Don't buy from me
New Member
Reaction score
24
De fapt, acest lucru a mai fost făcut înainte, doar că nu în Statele Unite ;)

Și da, a devenit cea mai mare piață de dark net din Rusia și a fost axată doar pe picături de dread.

Cine știe ce rezervă viitorul altor țări, odată ce sistemul de corespondență va deveni prea riscant? Trebuie să existe inventivitate pentru inovare pe scena pieței, dar în momentul de față tot ceea ce vedem sunt scripturi leneșe de tip copy/paste Eckmar (pentru un motiv întemeiat - fac bani.)

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Lucrurile se schimbă. Poate că echipa noastră poate surprinde pe toată lumea în viitorul apropiat. Cu toate acestea, sistemul de distribuție a medicamentelor este prea conservator și va fi greu să schimbăm lucrurile. Este necesar să oferim posibilitatea de a alege și oportunități, timpul va arăta care model este mai rezistent la lumea în schimbare.

Last edited by a moderator:

nomad

Don't buy from me
New Member
Reaction score
24
Cred că tu însuți ai spus-o cel mai bine în secțiunea Despre: "Inovația alimentează obiectivul nostru zilnic de a modela viitorul!"

Dread era în curs de dezvoltare înainte ca /r/DarkNetMarkets să fie închisă și era de fapt o platformă inovatoare la momentul respectiv. Dar după acea interdicție, a devenit mult, mult diferită. Afluxul masiv de utilizatori se aștepta la "noul /r/darknetmarkets", iar o mulțime din acele caracteristici inovatoare puse în aplicare de HugBunter a fost pur și simplu complet eliminată, cum ar fi rapoartele de analiză a securității pieței.

Inovația necesită o minte înzestrată. Ființele umane sunt predispuse să reziste la schimbare. Este nevoie de un eveniment drastic pentru a schimba mentalitatea acestor oameni sau doar de o minte înzestrată cu o viziune atât de măreață încât să devină de-a dreptul inspiratoare.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Interesantă idee!

Ceea ce mă îngrijorează este extinderea unei astfel de operațiuni la nivel național, de ex.

Mai devreme sau mai târziu, este nevoie de poștă/muletă!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Cu siguranță, organizația va avea nevoie să existe transportatori de medicamente, depozite pentru a stoca transporturi mari. Dar toate acestea pot funcționa perfect, acesta este modul în care drogurile sunt comercializate în țările din Europa de Est, sistemul este practic perfecționat acolo. În doar un deceniu, dealerii de stradă au dispărut acolo, iar acum toată lumea face afaceri exact așa. Dacă există reprezentanți ai țărilor în care acest sistem este răspândit pe acest forum, ar fi bine dacă ar putea descrie procesele în detaliu.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Ar fi cu siguranță un sistem mai greu de urmărit de LE și, cu echipa/organizația potrivită la fața locului, ar putea fi cu siguranță scalat și ar putea înlocui piața convențională a medicamentelor aproape oriunde!

Aș fi nerăbdător să aflu și părerea oamenilor cu experiență în această privință!