Question Tăietură ciudată în amfetamina mea. Cum să scap mai bine de ea fără extracție pe bază de acid? Cum să evapuez corect soluția apoasă de amfetamină?

faelivrin42

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Nu am cunoștințe de chimie și nici un loc cu ventilație bună, așa că mi-e teamă să nu folosesc substanțe pe care nu ar trebui să le folosești în bucătărie.
Sunt doar un iubitor curios de amfetamine și, de obicei, am făcut o spălare simplă cu acetonă sau alcool izopropilic, de câteva ori am făcut recristalizarea folosind alcool izopropilic fierbinte și am fost bine. Dar de curând aproape toată viteza pe care o am a început să aibă o tăietură care nu iese cu asta.

E ceva gen celuloză, dar nu știu. Dacă adaug foarte puțină apă la proba de substanță, devine gelatinoasă. Dacă adaug mai multă apă, pur și simplu se dizolvă.
Filtrul cu roată de 0,44 microni nu ajută la filtrarea din soluția de apă. Dacă o dizolvi în apă fierbinte și apoi o răcești, formează fibre lucioase, care atunci când sunt uscate sunt foarte foarte moi, aproape ca mătasea. Aspectul lor seamănă cu cofeina, dar probabil că nu este cofeină - am testat-o cu soluție de povidonă iodată amestecată cu amidon până când are o culoare albastru-violet închis și nu schimbă deloc culoarea soluției (am folosit cafea proaspăt făcută ca control), iar una dintre probele care o conținea a fost trimisă la Energy Control și nu au găsit cofeină acolo, iar orice ar fi tăietura, nu se află în lista de substanțe pe care o identifică.

Așadar, am avut o mostră de pastă de viteză. Erau probabil niște amfetamine în ea, pentru că Marquis a devenit portocaliu și Robadope roz.
Când am adăugat o picătură de apă la mica cantitate de substanță, aceasta a devenit tulbure și apoi a devenit o substanță gelatinoasă.

4vdycLipeh

Inițial am încercat să o recristalizez folosind alcool izopropilic. Aceasta se dizolvă complet în izoopropilocentrală clocotită, dar când am început să o răcesc, a devenit gelatinoasă împreună cu fibrele, astfel încât acest lucru nu a funcționat, nu am putut filtra amfetamina din ea. După câteva căutări pe Google, am citit despre extracția cu apă.

Așa că am făcut următoarele:
1. Am pus 1g din substanța dată într-un filtru de cafea, și am început să torn apă fierbinte pe el încet, până când totul s-a dizolvat
2. Apoi am pus soluția în frigider, și am obținut aceste fibre, atât de multe încât soluția a devenit cremoasă
S2R8dQokDG
V3GJhik7LE
HitfT4n1aD

3. Am filtrat din nou soluția cu filtru de cafea și am stors tot ce am putut din fibre
4. Apoi am pus soluția rezultată în sticlă și am evaporat-o folosind baia de apă
5. Rezultatul nu arăta uniform și a dat maro închis, aproape negru, cu reactivul Mecke. Așa că am decis să fac recristalizare.
OQswkLCeyt

6. Am adăugat iso în paharul cu substanță și am făcut să fiarbă pe baie de apă. După un timp a rămas ceva sediment, ceva care nu se dizolvă nici măcar în iso clocotit. Am turnat soluția fierbinte într-un alt pahar, rămânând câteva cioburi translucide strălucitoare care nu s-au dizolvat.
Pvx7yJoILl
T2nhfv6Hu7

7. Am lăsat soluția să se răcească pe masă până la temperatura camerei, apoi am pus-o în frigider peste noapte. Dimineața am lăsat-o să stea într-o baie de gheață pentru ceva timp, apoi am filtrat cu filtru de cafea. A rezultat 0,03 g de sulfat de amfetamină (am făcut teste colorimetrice, și am obținut rezultatele așteptate cu Mandelin, Marquis și Mecke)
8. Din curiozitate am evaporat o parte din iso filtrată, și am lăsat-o să se răcească. și am obținut din nou această nenorocită de substanță gelatinoasă.
Deci, a fost evident că procedura pe care am efectuat-o nu a ajutat cu adevărat cu ea, și încă mai poate fi lăsată în substanța curată

Întrebări:

1. Ce este această tăietură? Am găsit diverse mențiuni ale lucrurilor similare pe reddit și dread, deci este destul de comună
2. Este posibil să scapi efectiv de ea?
3. În ciuda acestei paste de viteză a fost cu siguranță de rahat, mă îndoiesc că a fost doar 0,03% sulfat de amfetamină în ea. Deci, probabil că am făcut ceva greșit cu evapurarea și recristalizarea. Cum pot să fac mai bine?

faelivrin42

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Câteva întrebări mai detaliate
- Dacă asamblez o unitate de distilare simplă (balon cu dop de cauciuc + țeavă de cauciuc), va fi mai bună în ceea ce privește obținerea vitezei de sulfat de viteză uscată din soluție apoasă?
- Știu că pentru recristalizare este important să folosiți cantitatea minimă posibilă de solvent. Dar dacă sunt prezente impurități nesolubile, este greu de determinat cantitatea minimă. În cazul sulfatului de amfetamină și al alcoolului izopropilic, cum pot estima cantitatea de alcool izopropilic necesară? Am încercat să caut pe Google solubilitatea sulfatului de amfetamină în alcool izopropilic fierbinte, dar nu am reușit
- Utilizarea acetonei + alcool izopropilic este mai bună pentru recristalizarea sulfatului de amfetamină decât utilizarea doar a alcoolului izopropilic? De ce?
- Unele ghiduri de recristalizare menționează că este important să acoperiți partea superioară a paharului cu soluție, de ce este important? Pentru a face răcirea mai lentă? Am crezut că sulfatul de amfetamină nu se poate evapora, este corect?
- Unele ghiduri de recristalizare propun punerea soluției la congelator peste noapte, este o idee bună? Nu vor cristaliza atunci și alte impurități?
- Dacă am folosit prea mult alcool izopropilic, îl pot fierbe pentru a-i reduce volumul după ce am filtrat amfetamina cristalizată și pot repeta procedura de recristalizare?
- Este filtrarea prin aspirație mai eficientă sau doar mai rapidă decât simpla turnare a unui lichid pe filtru? Pot folosi pompa electrică simplă pe care o folosesc în mod normal pentru saltea ca unitate de aspirație? (are opțiunea de aspirare)

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să îl purificați cu acetonă, ceea ce ați încercat deja, dacă acest lucru nu funcționează, atunci obțineți purificarea prin extracție acido-bazică, nu durează mult și este foarte simplu...

feinkostParanoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Bună ziua,
Pot spune că la mine este aproape ca la tine, am fost întotdeauna un iubitor curios de amfetamine și am deschis astfel, din păcate, "cutia lui Pandora".
așa că am început să-mi purific amfetamina într-un mod simplu, dar foarte eficient, înainte de a o folosi.
a devenit clar că nicăieri nu este mai multă murdărie amestecată decât în amfetamină, imaginația nu are limite!
așa că acum să trecem la problema descrisă de dvs;
Cred că aveți dreptate în presupunerea dvs. că amfetamina dvs. are un fel de celuloză în ea.
Am avut aceeași problemă în trecut, arăta exact la fel ca în fotografiile dvs. va fi fost croscarmeloză sau altă fibră vegetală, fibrele de bambus din industria alimentară sunt adesea folosite.
chestia cremoasă pe care o descrieți la punctul 2 este adesea un amestec de cofeină și un fel de fibre sau celuloză.
singurul lucru ciudat este că nu ai găsit cofeină în lucrurile tale. în mod normal, cofeina arată ca în a patra imagine (deci aceste vârfuri absorbante de fibre asemănătoare bumbacului), după ce a fost scoasă din amfetamină. în cazul meu, cel puțin.
din experiență îți pot spune că este foarte posibil ca ceea ce ai avut tu să conțină doar 0,03% amfetamină!
spui chiar că marfa era cu siguranță proastă, deci mai bine nu mai cumperi nimic de acolo, dacă merge!
eu am procedat întotdeauna în felul următor pentru a scăpa de reziduurile de sinteză și mai ales de cofeină:
amfetamina trebuie să fie foarte uscată și fin mărunțită!!!
spălați amfetamina cu acetonă anhidră și apoi puneți totul într-un filtru de cafea și lăsați să se usuce.
după uscare și zdrobiți bine din nou.
acum am fiert apă distilată picătură cu picătură pe amfetamina daas dată până s-a dizolvat.
(deci aproape totul ca tine!!!!)
acopăr amfetamina dizolvată în apa distilată și o pun la frigider pentru 2-3 ore.
apoi puneți totul într-un filtru de cafea (mai bine dacă luați două, umeziți-le în prealabil cu apă distilată) și stoarceți-le cu grijă! Am lăsat apoi mereu totul să se evapore și am obținut amfetamină foarte curată.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Dizolvă-ți lucrurile în apă, tot ce nu se dizolvă = deșeuri.
-Determinați valoarea PH. Peste PH 4 se adaugă o picătură de acid clorhidric.
-Adăugați eter de petrol în aceeași cantitate ca și apa.
Puneți totul într-o pâlnie de separare și agitați foarte bine.
-Se scurge stratul inferior de apă.
-Eterul de petrol (stratul superior) poate fi utilizat mai des pentru purificare.
-Se adaugă încet NaOH agitând până la ph 14. Granule sau leșie preparată în prealabil. Se formează un strat uleios. Amp bază
-Se separă cele două straturi cu o pâlnie de separare.
-Se adaugă aceeași cantitate de eter de petrol la stratul superior de bază de amperi și se agită în pâlnia de separare.
-Se strecoară orice strat inferior (apă).
-Se adaugă puțin MgSO4 până când nu se mai formează aglomerări.
-Scufundă soluția într-o cutie cu gheață timp de 3 ore
-Se îndepărtează MgSO4 prin filtrare.
-Eterul de petrol se evaporă la 40°C.
-Se dizolvă baza uleioasă care rămâne în acetonă.
-Se adaugă încet acid sulfuric diluat cu acetonă până la PH6.
-Se filtrează sarea amprentă

Dacă decolorarea este încă vizibilă, se spală cu acetonă rece ca gheața și se filtrează din nou până la alb ca zăpada.

Rezultatul este un produs foarte foarte pur.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
M-am jucat și eu cu aceeași problemă, dar în volume mai mari și pe perioade mai lungi, doar pentru a vedea ce se întâmplă.

Mi-am spălat bine amfetamina cu IPA 99,9%, apoi am uscat-o și am dus-o la soluția cu apă.
Am pus mult mai multă apă (balonul este de 1 litru) și am folosit aproximativ 20 g de "amfetamină".
Acest lucru împiedică formarea "jeleului".

Am încălzit apă distilată în cuptorul cu microunde și am adăugat substanță până când nu s-a mai rezolvat, apoi am pus-o deoparte și am lăsat-o să se răcească încet, fără mișcare. Această formare mi se pare că seamănă cu cafeina.
VCnSDL3JyM

Yh2xpK3zRE

Odată ce sunt mulțumit că creșterea s-a oprit, voi filtra și evapora și voi vedea ce mi-a rămas și ce pot deduce din asta...