Acid sulfuric pentru sinteza MDMA din P2NP

ptqs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bună ziua băieți, mă întrebam care este cel mai simplu mod de a obține acid sulfuric deoarece nu îl pot cumpăra în țara mea. Am citit că puteți cumpăra acid pentru baterii și să lăsați partea de apă să se evapore, dar nu sunt sigur de acest proces, sper că unii dintre voi ar putea detalia.
Este esențial pentru mine nu numai pentru etapa cu acid acetic, ci și pentru a obține acid nitric pentru a obține apoi nitrat de mercur.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Ca mai sus: nu se fabrică MDMA din P2NP. Dar dacă doriți acid sulfuric, nu este atât de dificil să îl produceți singuri. În funcție de cantitățile de care aveți nevoie, desigur.
Pentru a produce acid sulfuric concentrat din acid de baterie, tot ce trebuie să faceți este să fierbeți apa. Acidul sulfuric fierbe la >300 C, iar apa la doar 100 C. Deci este destul de ușor. Problema este că acidul sulfuric din baterii este de obicei foarte murdar și, pentru a-l curăța, de multe ori trebuie să îl distilați. Nici acest lucru nu este foarte dificil și a fost descris pe acest site (a se vedea link-ul dat de Patton mai sus).

Dar nu este foarte greu să găsiți instrucțiuni exacte și filmate nici pe Youtube. Căutați doar "sulphuric acid distillation" și veți obține vreo 50 de rezultate.

ptqs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Deci, ce voi obține de la P2NP?

ptqs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
nu, nu este posibil, dar după cum am spus, este destul de ușor să faci acid nitric cu nitrat de potasiu și acid sulfuric și apoi să obții nitrat de mercur

VenomRCLab

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Dacă aveți nevoie de făcut mdma vă nred acid hcl 35-37% sau 30%

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,874
Deals
1
Alo, Amfetamină, P2P, Methamph. Depinde de tine.

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Dacă încercați să obțineți sulfitul, atunci mergeți cu acid sulfuric, am mai încercat asta și a rezultat un rahat. Nu era cristalin ca HCl și probabil era puțin higroscopic.