Question Sinteza BMK în amfetamină cu H2S04

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Bună ziua,
am văzut multe metode de sinteză aici și toate mi se par un pic complicate.
Situația mea este următoarea: am primit 1 l de ulei galben (cred că este BMK?) și persoana care mi l-a dat nu a avut instrucțiuni adecvate pentru mine.
Am primit doar informația că trebuie să pun uleiul într-un vas mare din sticlă groasă și să picur încet H2S04 în ulei.
Cealaltă informație pe care am primit-o este că am nevoie de un ingredient suplimentar, cum ar fi creta - dar nici măcar nu știu dacă este CaCO3 sau CaO.
Producția ar trebui să fie de aproximativ 2,5 kg.

1. Îmi poate spune cineva, vă rog, dacă această metodă poate funcționa?
2. Cât de mult acid sulfuric ar fi necesar?
3. Am nevoie de CaCO3 sau CaO în plus?
4. Când trebuie să adaug creta?

Vă mulțumesc băieți!

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Ceea ce descrieți este baza liberă în solvent, nu bmk, trebuie doar să fie precipitată cu acid. puteți utiliza un agent de uscare cum ar fi MgSO4 anhidru, NaSO4 anhidru pentru a elimina urmele de apă. apoi doar picurați o soluție de H2SO4 în acetonă/ipa pentru a obține precipitatul.

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
În primul rând vă mulțumesc pentru răspuns! Acum știu mult mai multe decât înainte. Dar cunoștințele mele de chimie sunt foarte proaste...

Îmi puteți spune, vă rog, cât MgSO4/NaSO4 și H2SO4 trebuie să cumpăr?
Când trebuie să adaug agentul de uscare (și cum)?
Trebuie să amestec H2SO4 și acetonă și apoi să le picur în freebase?

Chiar am nevoie de o instrucțiune pas cu pas. Îmi pare rău :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Vei folosi cel mult 100g de agent de uscare și acid depinde de cât de conc. este soluția ta, oriunde între 300-900g ar putea fi freebase deci aproximativ 1L cel mult.
înainte de orice altceva, îl iei și îl pui după ce a acționat timp de o jumătate de oră sau cam așa pur și simplu se scurge
da, de câteva ori mai multă acetonă decât h2so4 1:5 , 1:10 ish

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Omule, te iubesc, mulțumesc mult, apreciez răspunsul tău rapid!!!

Deci am baza, o formă mare de lasagna din sticlă, un pahar pentru a face soluția de picături, un pahar mare de picurare.
Voi cumpăra 100g de NaSO4 și 1l de acid și 5l de acetonă și atunci am tot ce-mi trebuie, nu?

Trebuie să am grijă de ceva? Se poate încălzi? :)
Trebuie să amestec tot timpul, atunci când picur soluția de acetonă/sulfuric în bază? Când știu că am picurat suficient?

Promit, acestea sunt ultimele mele întrebări :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Nu vă faceți griji, probabil că nu veți putea cumpăra doar 100 g, dar este ieftin.
Asta ar trebui să fie suficient, da.
Acidul poate stropi și se poate încălzi atunci când este adăugat la acetonă, cel mai bine este să folosiți acetonă pre-răcită.
Da, amestecați tot timpul. Trebuie să determinați pH-ul, indicatorul universal ar trebui să fie bun, nu mai mic de 6,5.