- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 27
Cum îmi pot da seama dacă este vorba de amfetamine?
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 9
Drugtest, încălziți o parte din el la temperatura dorită (se va topi și va arde)
↑View previous replies…
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 27
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 27
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 27
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 27
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 27
Cred că sinteza a eșuat deoarece am turnat hcl și apă rece prea repede.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 9
Această Reacție necesită mai mult timp pe măsură ce deschizătorul de fire a scris....
etape și termene:
etape și termene:
- Pregătirea reacției (15-30 minute): Se dizolvă oxima în GAA într-un balon cu fundul rotund.
- Reducere (4-8 ore):
- Se adaugă pulbere de zinc la amestecul de reacție,
- se încălzește până la reflux și se menține temperatura până la finalizarea reacției.
- Neutralizare (10-20 minute):
- Se adaugă încet o soluție de NaOH în amestec pentru a neutraliza excesul de GAA, aducând pH-ul la > 10.
- Filtrare (10-20 minute):
- Se filtrează amestecul printr-un tampon de Celite sau de pământ diatomaceu pentru a îndepărta sărurile de zinc insolubile și alte impurități.
- Separare (5-10 minute):
- Se împarte filtratul între un solvent organic, cum ar fi acetatul de etil, și apă. Se separă stratul organic de stratul apos.
- Extracție (15-30 minute):
- Se extrage stratul apos cu porții suplimentare de acetat de etil (sau alt solvent organic adecvat) pentru a asigura extragerea completă a produsului.
- Uscare (10-20 minute):
- Se combină straturile organice și se usucă pe un agent de uscare precum sulfatul de magneziu (MgSO4) sau sulfatul de sodiu (Na2SO4).
- Filtrare și evaporare (20-40 minute):
- Se filtrează soluția organică uscată pentru a îndepărta agentul de uscare și apoi se evaporă solventul sub presiune redusă pentru a obține produsul brut.
- Purificare (1-3 ore):
- Purificați produsul brut folosind tehnici precum recristalizarea, cromatografia sau distilarea, după caz.
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 27
Voi folosi hidroxid de sodiu pentru următoarea sinteză alcalină și voi adăuga apa hcl încet, am adăugat-o prea repede.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 9
Adaugă oxima la soluția de HCl / apă
Viteza cu care oxima 1-fenilpropan-2-one poate fi adăugată la o soluție de HCl poate depinde de diverși factori, inclusiv concentrația soluției de HCl, temperatura amestecului de reacție și configurația experimentală specifică. În general, adăugarea trebuie făcută lent și cu atenție, monitorizând în același timp reacția pentru a se asigura că aceasta se desfășoară în siguranță și conform așteptărilor.
Viteza cu care oxima 1-fenilpropan-2-one poate fi adăugată la o soluție de HCl poate depinde de diverși factori, inclusiv concentrația soluției de HCl, temperatura amestecului de reacție și configurația experimentală specifică. În general, adăugarea trebuie făcută lent și cu atenție, monitorizând în același timp reacția pentru a se asigura că aceasta se desfășoară în siguranță și conform așteptărilor.
Last edited:
- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 27
traducerea este foarte inexactă, îmi cer scuze pentru greșelile de ortografie
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 33
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 9
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 33
Vă mulțumim pentru răspuns. Știu că DCM este diclormetan. Nu știu dacă acetatul de etil este un reactant sau un extractant. Dacă este un reactant, este posibil să nu poată fi înlocuit. Dacă agentul de extracție este înlocuit cu eter de petrol sau xilenă, va afecta reacția ulterioară?