Sinteza JWH-018 cu Me2AlCl

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Schema reacției:
V67l4PErX8

Sinteză:
1. La o soluție agitată de 10 g de 1-pentilinol în 25 ml DCM uscat la 0 *C s-au adăugat picătură cu picătură 100 ml de Me2AlCl 1M în hexani și s-a agitat 30 min la 0 *C.
2. Soluție proaspătă de 11,2 g clorură de 1-naftoil în 25 ml DCM a fost adăugată picătură cu picătură la 0 *C și amestecul a fost agitat la temperatura ambiantă peste noapte.
3. Reacția a fost stinsă cu apă și a fost extrasă cu porțiuni de DCM.
4. Soluția DCM a fost spălată cu apă și KOH 1M, uscată (MgSO4) și solventul a fost îndepărtat în vid pentru a obține produsul brut, sub formă de solid galben (69%).

Last edited by a moderator:

banana123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Când spuneți "extras cu DCM" în etapa 3, vă referiți la extracția din stratul de apă? Am crezut că JWH nu era solubil în apă, așa că mă gândesc că poate nu înțeleg acest pas până la capăt. De asemenea, anunță-mă dacă te pot contacta prin DM pentru a te întreba despre propria mea sinteză de JWH018. Am văzut că ai ajutat o mulțime de alte persoane pe forum. Mulțumesc!

charmingcho

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
poate alternativa me2alcl?

jayrockxiv

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ce site pot am ajuns pentru a cumpăra jwh-018 care nu mă va arde pentru banii mei Am nevoie de pulbere pentru a se amesteca și se amestecă în cu hârtie albă Sunt în us?????

Alex7920

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Me2AlCl este foarte reactiv și sensibil la aer, chiar piroforic. Cum îl pot utiliza în reacții?

WillD

Expert
Reaction score
1,054
It refers to the use of this in the solution. Without a solution, this is not available commercially, for the reasons that you called. But it is better to use the method with aluminum chloride, it makes no sense to use less affordable analogues. It is possible to use elementary iodine as an Lewis acid, but I do not know how it works with indole. But it works in some other cases.