Question Două întrebări

Cian

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Bună ziua, bună ziua. Am două întrebări. Prima este să mă consult cu un expert, cu privire la metodele de extragere a efedrinei din pastile. Nu sunt sigur că metodele descrise pe acest site pot funcționa pentru pastilele pe care le am. Am o listă a excipienților pe care îi au pastilele mele (am aproximativ 300 de pastile cu 50 mg de clorhidrat de efedrină fiecare). Excipienții sunt:
-celuloză microcristalină.
-Talc
- Stearat de magneziu
- Carboximetilamidon de sodiu (tip A).
Cu această compoziție, care metodă ar fi mai convenabilă pentru a extrage clorhidratul de efedrină? .

A doua întrebare se referă la o problemă pe care am avut-o cu un balon cu fund plat de 2000 ml cu două gâturi. Balonul era murdar, iar gurile aveau reziduuri de la reacția amalgamului de aluminiu. Am acoperit una dintre guri cu un dop de sticlă, iar când am încercat să îndepărtez dopul, acesta s-a blocat și nu l-am mai putut scoate. Ce pot face pentru a scoate acest dop de sticlă fără a deteriora balonul? Vă salut și vă mulțumesc.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
310
Deals
1
există un subiect privind extragerea efedrinei din pastile 😃

a doua clătire a gâtului în apă fierbinte pentru un pic ar trebui să vină pierde

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Turnați apă fierbinte direct pe articulație și puneți-o în congelator. Mâine se va desface 1 picătură de apă care îngheață pe secțiunea de sol poate exercita mai multă forță decât un cric auto. Sodium carbomethoxy strch este o pulbere albă care se dizolvă în apă rt și absoarbe o grămadă de rahat din ea și face o emulsie stabilă frumoasă care îți va distruge încercarea. Acesta este vinovatul. Se transformă în gel în apă

Cian

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Bună dimineața. Aș dori să știu dacă există o modalitate specifică de a extrage carboximetilamidonul sau de a-l împiedica să strice reacția. Există diferite metode descrise pentru extragerea efedrinei. Pastilele au scipienți diferiți în funcție de marca farmaceutică, deși unele coincid. Sistemul de extracție a efedrinei este aproximativ același în general pentru majoritatea pastilelor? sau variază în funcție de diferiți excipienți?
Metoda de extracție cu jet de abur funcționează pentru excipienții din pastilele mele?

Întrebarea cu privire la modul de îndepărtare a unui dop de sticlă blocat într-un balon cu reziduuri de reacție, am încercat cu apă caldă, săpun, nu a funcționat bine pentru mine.
Voi încerca metoda congelatorului dar se poate întâmpla ca sticla să se spargă și să-mi strice balonul.
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Cu stimă.