- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 0
Bună ziua, bună ziua. Am două întrebări. Prima este să mă consult cu un expert, cu privire la metodele de extragere a efedrinei din pastile. Nu sunt sigur că metodele descrise pe acest site pot funcționa pentru pastilele pe care le am. Am o listă a excipienților pe care îi au pastilele mele (am aproximativ 300 de pastile cu 50 mg de clorhidrat de efedrină fiecare). Excipienții sunt:
-celuloză microcristalină.
-Talc
- Stearat de magneziu
- Carboximetilamidon de sodiu (tip A).
Cu această compoziție, care metodă ar fi mai convenabilă pentru a extrage clorhidratul de efedrină? .
A doua întrebare se referă la o problemă pe care am avut-o cu un balon cu fund plat de 2000 ml cu două gâturi. Balonul era murdar, iar gurile aveau reziduuri de la reacția amalgamului de aluminiu. Am acoperit una dintre guri cu un dop de sticlă, iar când am încercat să îndepărtez dopul, acesta s-a blocat și nu l-am mai putut scoate. Ce pot face pentru a scoate acest dop de sticlă fără a deteriora balonul? Vă salut și vă mulțumesc.
-celuloză microcristalină.
-Talc
- Stearat de magneziu
- Carboximetilamidon de sodiu (tip A).
Cu această compoziție, care metodă ar fi mai convenabilă pentru a extrage clorhidratul de efedrină? .
A doua întrebare se referă la o problemă pe care am avut-o cu un balon cu fund plat de 2000 ml cu două gâturi. Balonul era murdar, iar gurile aveau reziduuri de la reacția amalgamului de aluminiu. Am acoperit una dintre guri cu un dop de sticlă, iar când am încercat să îndepărtez dopul, acesta s-a blocat și nu l-am mai putut scoate. Ce pot face pentru a scoate acest dop de sticlă fără a deteriora balonul? Vă salut și vă mulțumesc.