- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
Astăzi am implementat o serie de îmbunătățiri pentru utilizatorii BB Forum !
Vechiul sistem de plată pentru comenzi și de primire a banilor pentru comenzi a fost extrem de prost gândit. Concret, utilizatorii se confruntau cu următoarele probleme atunci când făceau o achiziție:Toate acestea au fost frustrante pentru utilizatorii noștri. Dar am rezolvat totul și acum experiența de interacțiune cu forumul va fi și mai bună!
Postez instrucțiuni actualizate, deși sunt sigur că utilizatorii BB Forum nu au nevoie de ele. Dar dacă tu sau prietenii tăi aveți o întrebare despre cum să cumpărați pe darknet în siguranță, doar dați-le un link către acest fir!
Să mergem
1. În antetul site-ului, fiecare utilizator vede o pictogramă de portofel. Faceți clic pe ea și veți ajunge la pagina /account/wallet/.
Important: Rețineți că taxa de rețea este în sarcina dumneavoastră, dacă trimiteți mai puțin decât suma specificată, fondurile nu vor fi creditate automat.
3. Accesați secțiunea "BB Market" sau "Reagents and equipment", alegeți ce aveți nevoie și faceți clic pe butonul "Buy".
Important: Nu finalizați comanda până când nu primiți bunurile!
În istoricul portofelului dvs. veți vedea data și ora la care a fost efectuată plata
Extras:
- Vânzătorii vor primi fonduri în portofelul lor intern după îndeplinirea unei comenzi. Astfel, ei vor putea economisi bani pe comisioanele de tranzacție, deoarece vor putea retrage monedele într-o singură tranzacție după ce au fost îndeplinite mai multe comenzi.
- Comisioanele pentru serviciile de escrow au fost reduse. Am eliminat comisionul minim de 10 $. Acum comisionul este de numai 5% din valoarea comenzii.
Last edited by a moderator: