Question Etichete UPS/fedex

smellybelly45

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
există vreo modalitate de a efectua plăți cu ușurință pentru etichete
am încercat carduri de credit virtuale, dar nu funcționează întotdeauna cu fedex și ups niciodată
paypal este opțiunea pentru ups care este cel mai bun mod de a merge despre asta

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
11
da, folosiți paypal,
puteți cumpăra un card de credit plătit prin criptografie (există astfel de servicii) pe care îl atașați la paypal sau utilizați direct cardul respectiv

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
159
Da aveți aceste cărți sunteți dispus să plătiți mai mult decât valoarea cărților?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Am auzit de câteva modalități. Primesc un card cadou Visa secure spend, se încarcă o singură dată, deci nu sunt necesare informații personale. Apoi te duci stai în afara wifi bun sau la casa prietenilor tăi, sau în afara inamicului tău sau în orice loc cu wifi bun puteți accesa un folosind labptop dvs. Fă-ți un cont fals pe pirate shipt sau usps, fedex, orice este mai ușor și găsește-l pe cel care te va lăsa întotdeauna să plătești taxele poștale cu noul tău card Visa online. Frit a scris un sfat bun o dată cu privire la acest lucru, să plătească pentru etichetă folosind că prepaid și peste wifi public, a lua taxa poștală și după aceea bine du-te bucura de restul zilei cred

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Există, de asemenea, un loc numit cryptoPostage.info. Puteți achiziționa etichete folosind BC sau chiar Monero fără a fi nevoie să vă înscrieți sau să partajați informații personale și puteți alege usps sau alte servicii, apoi lăsați pachetul ca usps în cutie. Dacă utilizați wifi public pentru a descărca eticheta și apoi imprimați pe o imprimantă de școală veche, care nu necesită wifi, atunci puteți posta în esență și trimite un pachet fără a lăsa prea mult de orice urmă sau conexiune la tine la toate dacă se face corect

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Pot să vă întreb de ce nu folosiți USPS? Este mai greu pentru serviciul poștal să vă deschidă pachetul

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Da, este adevărat. Eu folosesc întotdeauna Usps, indiferent de metoda de plată. Singurul mod în care aș face ca cineva să folosească fedex este pentru anumite pachete, dar asta numai pentru că am pe cineva care lucrează pentru fedex și care poate "ajuta procesul" dacă este necesar. Dar da, usps întotdeauna cel mai bun pariu pentru aproape totul