- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 5
Bună ziua din nou prieteni. Am încercat să extrag baza liberă PSE folosind "Tehnica de extracție universală: Direct la metoda Bee". Voi scrie în detaliu aici cu imagini. La final obțin o substanță ceroasă. Mulțumesc anticipat celor care au informații pe această temă.
În primul rând, să începem cu conținutul pastilelor.
- ibuprofen
- clorhidrat de pseudoefedrină
- acid ascorbic (vitamina C)
- hidrogenofosfat de calciu anhidru
- Croscarmeloză sodică
- Povidonă (k-30)
- Vorbire
- Celuloză microcristalină (tip 101)
- Dioxid de siliciu-siloid 244
- Ulei de ricin hidrogenat
- Hidroxipropilmetilceluloză E-15
- Alcool polivinilic
- Dioxid de titan
- Lac de aluminiu galben de chinolină
- lecitină
- Gumă xantan
- Lac de aluminiu galben apus de soare
Mai întâi, am făcut o scădere urmând întocmai instrucțiunile. Imaginile după sustragere sunt după cum urmează.
Apoi, gândindu-mă că trecuse prea mult timp de când încercasem această tehnică, am încercat-o din nou, modificând-o puțin după gustul meu.
Lucrurile pe care le-am schimbat pentru mine sunt folosirea mai puțină acetonă, mai puțin amidon de porumb și fierberea cu eter de petrol înainte de a o lăsa să se usuce prea mult.
Acum vreau să trec la întrebările mele.
1 - Ce este mai exact substanța ceroasă din primele imagini?
2- Dacă substanța ceroasă este corectă, am trecut apoi gaz HCl Toluen în ea, dar nu am văzut nicio bucată de cristal căzând sau formându-se. Am trecut prea puțin gaz HCl sau trebuie să trec mai mult?
3- Cât timp durează cristalizarea bazei libere? Se cristalizează imediat sau trebuie să aștept 12 ore etc.?
4- Baza liberă poate fi utilizată în reacția RP/I2 sau trebuie să o convertesc în sare HCL?
5- Pentru moment, am pastilele al căror conținut l-am notat. Aș dori să mulțumesc anticipat prietenilor experimentați și cunoscători dacă își împărtășesc experiențele cu privire la modul în care le pot elimina.
În primul rând, să începem cu conținutul pastilelor.
- ibuprofen
- clorhidrat de pseudoefedrină
- acid ascorbic (vitamina C)
- hidrogenofosfat de calciu anhidru
- Croscarmeloză sodică
- Povidonă (k-30)
- Vorbire
- Celuloză microcristalină (tip 101)
- Dioxid de siliciu-siloid 244
- Ulei de ricin hidrogenat
- Hidroxipropilmetilceluloză E-15
- Alcool polivinilic
- Dioxid de titan
- Lac de aluminiu galben de chinolină
- lecitină
- Gumă xantan
- Lac de aluminiu galben apus de soare
Mai întâi, am făcut o scădere urmând întocmai instrucțiunile. Imaginile după sustragere sunt după cum urmează.
Apoi, gândindu-mă că trecuse prea mult timp de când încercasem această tehnică, am încercat-o din nou, modificând-o puțin după gustul meu.
Lucrurile pe care le-am schimbat pentru mine sunt folosirea mai puțină acetonă, mai puțin amidon de porumb și fierberea cu eter de petrol înainte de a o lăsa să se usuce prea mult.
Acum vreau să trec la întrebările mele.
1 - Ce este mai exact substanța ceroasă din primele imagini?
2- Dacă substanța ceroasă este corectă, am trecut apoi gaz HCl Toluen în ea, dar nu am văzut nicio bucată de cristal căzând sau formându-se. Am trecut prea puțin gaz HCl sau trebuie să trec mai mult?
3- Cât timp durează cristalizarea bazei libere? Se cristalizează imediat sau trebuie să aștept 12 ore etc.?
4- Baza liberă poate fi utilizată în reacția RP/I2 sau trebuie să o convertesc în sare HCL?
5- Pentru moment, am pastilele al căror conținut l-am notat. Aș dori să mulțumesc anticipat prietenilor experimentați și cunoscători dacă își împărtășesc experiențele cu privire la modul în care le pot elimina.