Da, nu, am înțeles asta. Că aș putea calcula cu ușurință, dar am cam uitat cum să calculeze stoichiometrie, deoarece, a fost ca liceu și acest lucru este mai mult învăța hobby după liceu și nu vreau să fac nimic ilegal, dar eu știu cum să găsească rahaturi exotice, cum ar fi safrol sau nitroetan care a fost testat RMN, este în jurul și pentru oricine întreabă, nu . Sunt sigur că dacă aș lua un pic am putea învăța din nou, dar îmi amintesc că trebuie să obțineți greutatea mol a substanței parțiale, dacă îmi amintesc corect? Dar da, cred că ai dreptate, în acest caz nu prea contează.
Cu toate acestea, chiar trebuia să spun că oamenii trebuie să uite să învețe cum sunt "rețetele" și cum se leagă toate împreună. Vreau să spun PROPS pentru el a întrebat dacă este necesar să se mărească cantitatea de unii alți reactivi sau pentru a adăuga altele noi? Dar a uitat să întrebe dacă va fi afectat timpul, temperatura, viteza de amestecare etc. Desigur, această ultimă parte este pentru ca el să poată formula mai bine o întrebare data viitoare.
Cu toate acestea, există unele persoane educate pe aici tu și cu mine inclus( Cu toate acestea, eu nu știu rahat, eu sunt recunoscut toate autodidact prin Total sinteza 2 și stup și am vorbit cu oameni cu diplome de masterat care predau colegiu care du-te știi mai bine decât 3/4 clasa predau și eu nu știu rahat așa că nu te simți prost . De asemenea, nu am vrut să îl dau pentru că ei chiar trebuie să "învețe elementele de bază", deoarece rețeta pe care o urmează ar putea fi incorectă și ar trebui să verifice independent dacă stoichiometria este corectă.
Altfel, celălalt nume de utilizator al meu este ABE LINCOLN REAL pe wetdreams, am fost fost președinte al Statelor Unite înainte de a fi împușcat. În comă, cu puțin timp înainte de moartea mea, Hitler a transmis această rețetă de metamfetamină din viitor. 1 galon de P2P a fost adăugat la 1 galon de metilamină XD