Am observat că oamenii nu mai apreciază mefedrona, de obicei vor 3CMC sau speed. Consumatorii de droguri puternice folosesc doar mefedronă, doar câțiva dintre noi mai iubesc mefedrona
Nu sunt de acord ca Mefedrona să fie mai bună decât MDMA sau să fie un substitut pentru aceasta. Pentru mine, Mephedrone este mai mult o ieșire sau o petrecere cu o grămadă de oameni. Dar MDMA o iau de obicei acasă sau într-un loc confortabil cu prietena mea și/sau câțiva prieteni apropiați. Cred că ai putea folosi oricare dintre ele pentru oricare sau chiar orice altă situație, deși...
În ceea ce privește subiectul întrebării, nu am reușit niciodată să pun mâna pe MXE, ceea ce e al naibii de nasol, pentru că sună minunat. Cred că și quaaludes, dar le-am văzut pe piață, dar m-am îndoit de legitimitatea lor.
Nu găsesc DMT. Am încercat DMT o dată. Vreau să cumpăr, dar chiar și în darkweb nu există prea multe piețe unde îl pot cumpăra. Chiar și aici este un singur vânzător sau DMT, dar el este de transport maritim numai în SUA. De asemenea, când am găsit DMT pe piață, cred că este atât de scump.
Cum se face puteți căuta pe site. Sunt cumpărător de narc și scopul de a vinde, nu au avut suficient stimulent pentru a fi despre gătit. Mexicul este principala țară pentru cartelurile de droguri de calitate superioară și pentru broasca râului Colorade care secretă 5meodmt, nu știu dacă broasca este utilizată în producția de 5meodmt, care este produsă mai ales sintetic și este avansată.
Pe bune. Am crezut că știu ce sunt drogurile înainte să vin aici. Piața drogurilor arată ca niște moduri de joc pentru Call of Duty.
PVP
a-PVP
P2P
P2NP
3-MMC
4-MMC
Da, uhh... Vreau doar să fac bong rips de metamfetamină până când trebuie să-mi acopăr unul dintre ochi pentru a-mi putea citi telefonul.