Am fost crescut într-o lume criminală și am urmat mai târziu o educație superioară și încă mă mai delectez, dar sincer îmi doresc să fi ales o cale diferită de la bun început, dar acest lucru nu este întotdeauna ușor atunci când provii într-un anumit fel. În această lume există o mulțime de chimiști, unii buni, majoritatea răi, se pare. Multora nu le pasă de oameni, ci doar de profituri, iar oamenii mor în fiecare zi din cauza asta. Această lume ar putea avea mai mulți oameni care să înțeleagă biologia, ceea ce reprezintă o gamă largă de posibilități, dar aș crede că o mai bună înțelegere a SUA și a modului în care vor funcționa diferitele substanțe pe care le folosim/facem etc. ar putea oferi îndrumări acelor chimiști cărora le pasă de oamenii cărora le vând produsele. Nu sunt sigur că am reușit să găsim un drog bun și sigur pe care să îl putem folosi, să ne drogăm și să nu ne îmbolnăvim sau să murim atunci când ne îmbolnăvim sau îl amestecăm cu altceva, etc. Aceasta ar fi cea mai bună idee pe care mi-o pot imagina. Este ea posibilă? Poate că nu, dar cine încearcă de fapt să vadă dacă este posibil? Marile companii farmaceutice nu sunt cu nimic diferite de un bun producător de metadonă. Ciudat, probabil că mai multor producători de metadonă le pasă de oameni decât companiilor farmaceutice. Apoi sunt cei pe care eu îi numesc micii farmaciști. Producătorii de pastile false, cei mai mulți care nu par să-și dea seama cum să facă în mod constant un produs bun. Dacă vrei să o faci, fă-o cum trebuie. Pastilele presate ar fi grozave dacă ar fi făcute la fel de fiecare dată cu aceleași ingrediente de către același "chimist". Imaginați-vă vânzările și returnările clienților dacă ar fi așa. Acum am început să vociferez...