Cu toții ne-am dori ca acest lucru să fie adevărat, dar nici nu este. 2-pea, cunoscută și sub numele de b-feniletilamină, este un neurotransmițător catacolaminic natural care se găsește în creier. Este un medicament puternic, dar supraviețuiește doar aproximativ 30 de secunde înainte de a fi descompusă de MAO-B. Dacă îl ingerați, nici măcar nu ajunge la creier, deoarece există o mulțime de monoaminooxidază în intestin. Oamenii au încercat să ia atât de mult încât să epuizeze mao, iar acest lucru se poate face cu câteva grame de B-pea.
Acesta este scheletul din care sunt făcute atât de multe medicamente, un fenol cu un lanț de carbon... meth, amfetamină, toate halucinogenele din PhIKaL ( care este un acronim pentru feniletilaminele pe care le-am cunoscut și iubit), cathionone, antidepresive. Munți de medicamente sunt feniletilamine substituite. Structural ESTE doar câteva molecule diferite de amfetamină . Moleculele sunt greu de făcut ceva cu ele. Există ceva pe inelul fenil, un hidroxi? Pe care încă nu l-am văzut eliminat prin distrugerea moleculei. Există un analog al fentanilului pe care îl poți face cu el. Nu am găsit nimic altceva, dar este Sfântul Graal al chimiștilor amatori și este menționat în mai multe lucrări din jurul anilor 1915-1920, dar eu nu l-am putut găsi și nici 100 de oameni înaintea mea nu au putut.
Alfa-feniletilamina, cu asta se poate face ceva