G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Sep 8, 2023 #1 Știe cineva ce este asta? Are un gust puțin dulce. Attachments I3SuGmFLzt.jpg 7.1 MB · Views: 283 TJmkf7jyFw.jpg 4.3 MB · Views: 79
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #2 Ați făcut-o, ați cumpărat-o sau ați găsit-o? Este vorba de droguri, bomboane sau marmură? Am nevoie de mai multe informații Upvote 0 Downvote
Ați făcut-o, ați cumpărat-o sau ați găsit-o? Este vorba de droguri, bomboane sau marmură? Am nevoie de mai multe informații
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #3 Am cumpărat-o și când o tragi pe nas este ca și cum doar te ține treaz, nu complet ridicat, l-am căutat online și arată ca 4cmc Upvote 0 Downvote
Am cumpărat-o și când o tragi pe nas este ca și cum doar te ține treaz, nu complet ridicat, l-am căutat online și arată ca 4cmc
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #4 Și pulberea când o zdrobiți arată ca 3cmc și 3mmc, iar când o zdrobesc în bucăți mici își schimbă culoarea transparentă nu gălbuie Upvote 0 Downvote
Și pulberea când o zdrobiți arată ca 3cmc și 3mmc, iar când o zdrobesc în bucăți mici își schimbă culoarea transparentă nu gălbuie
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #5 Pare a fi o catinonă mediocră. Aceasta ar fi și părerea mea. Cum ați cumpărat-o? Adică ce trebuia să fie? Upvote 0 Downvote
Pare a fi o catinonă mediocră. Aceasta ar fi și părerea mea. Cum ați cumpărat-o? Adică ce trebuia să fie?
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #6 Trebuia să fie 3cmc, dar cum rămâne cu gustul dulce? Puteți să-mi spuneți dacă este normal? Upvote 0 Downvote
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #7 Îmi pare rău, nu sunt sigur. M-am uitat puțin pe internet și cineva a spus asta: rage3c: Cei doi cenți ai mei: 3cmc este sărat, 3mmc nu este.3cmc este clar, 3mmc nu este. VapinLyf: Puteți gusta clorul cu 3-cmc. Dacă ați făcut vreodată ketamină imediat după, puteți observa că ambele au o aromă comună. Nu am găsit nicio mențiune că ar fi dulce. Upvote 0 Downvote
Îmi pare rău, nu sunt sigur. M-am uitat puțin pe internet și cineva a spus asta: rage3c: Cei doi cenți ai mei: 3cmc este sărat, 3mmc nu este.3cmc este clar, 3mmc nu este. VapinLyf: Puteți gusta clorul cu 3-cmc. Dacă ați făcut vreodată ketamină imediat după, puteți observa că ambele au o aromă comună. Nu am găsit nicio mențiune că ar fi dulce.