Ce metodă de sinteză (meth) ați recomanda pentru un începător

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Bună. Aș dori să sintetizez metamfetamină și să o vând. Ca să fiu sincer, sunt un începător și abia dacă știu ceva despre chimie (știu doar elementele de bază). Aș dori să produc cantități suficiente în funcție de suma de bani pe care vreau să o fac (deci, aș spune 8-10 kg). Presupun că va trebui să încep prin a produce doze mici (pentru a mă antrena)... Ce metodă de sinteză a metamfetaminei îmi recomandați ? Știind că aș vrea să produc în final 8-10 kg (ideal într-o săptămână) și că sunt un începător complet. Bănuiesc că dacă vreau să ajung să o vând, va trebui să fie cel puțin decent de pură și de bună calitate, deci e ceva de luat în considerare.
Aș dori să adaug că aș prefera să îmi cumpăr produsele chimice pe baza sintezei pe care o voi fi învățat. Vă mulțumesc.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Pentru început, trebuie să studiați toate tehnicile publicate aici. Studiați reactivii care sunt utilizați. Înțelegeți ce reactivi puteți să vă cumpărați. Toate metodele nu sunt foarte complicate, totul depinde de abilități.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Pentru a realiza o reacție chimică în mai mulți pași, trebuie să învățați chimie. Este ca și cum ai spune "Vreau să scriu un roman, dar nu știu să scriu. Cum o fac?". Ei bine, învață naibii să scrii!
Dacă înveți reacțiile doar ca și cum ai învăța o rețetă, riști foarte mult să eșuezi, la fel ca și dacă înveți să faci un sufleu doar urmând rețeta. De 7-8 ori din 10, sufleul nu va reuși să crească și vă veți alege cu un fel principal dezumflat și distrus. În timp ce un bucătar priceput l-ar putea face să funcționeze direct din prima încercare.
Așadar, dacă nu vă educați cu privire la chimie și nu vă antrenați cu loturi mici pentru a vedea ce funcționează și ce nu, cel mai probabil veți ajunge să distrugeți precursori valoroși.
De fapt, trebuie să înțelegeți puțin despre teoria acizilor și a bazelor, distilare, tehnici de separare și uscare, solubilități, purificarea produsului și verificarea purității și validității produsului final. Învățați-vă singuri sau găsiți-l pe Walter White să vă învețe.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Bine, sunt dispus să învăț. Ce nivel de chimie este necesar pentru a face acest lucru? Știu despre acizi și baze, chestii de bază de liceu, dar nu și chestii universitare.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Așadar, începeți cu un lucru simplu, cum ar fi citirea subiectelor despre prepararea metamfetaminei de pe acest site. Apoi căutați pe Google tot ceea ce nu vă este clar. Urmăriți videoclipuri pe youtube despre procedurile chimice (nu, nu veți găsi niciun videoclip pe youtube în care se produce metamfetamină, dar veți găsi multe în care se efectuează o extracție acid-bază, separări, distilații fracționate etc etc) care sunt menționate în postări și căutați pe google totul despre toți reactivii de care aveți nevoie, inclusiv unde să îi cumpărați.
Și dacă nu sunteți capabili să căutați informații în acest fel, acest lucru nu este pentru dvs.

Microogata

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Studiez din greu de câteva zile, folosesc această carte numită Chemistry - The central science și fac tone de cercetări. Îmi voi acorda câteva luni

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Acesta este spiritul! Acum, indiferent dacă ajungeți sau nu să produceți medicamente, ați dobândit cunoștințe pentru tot restul vieții. O valoare pe care nimeni nu ți-o poate lua.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
În cazul meu, indiferent dacă voi ajunge sau nu să produc medicamente, voi dobândi cunoștințe pentru tot restul vieții și, de asemenea, tone de echipamente de care s-ar putea să nu am nevoie niciodată sau de care voi putea scăpa.