CE TELEFON SĂ CUMPERI PENTRU A FACE BUSSINES.

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Care sistem de operare, care producător? Opțiunile cele mai sigure vs. cele mai ieftine?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Dar nu este atât de convenabil să faceți afaceri de pe telefon, aveți nevoie doar de telefon ca un accesoriu pentru o comunicare rapidă. Cel mai bine este să aveți un laptop configurat corespunzător

PavelD

Don't buy from me
Resident
Reaction score
16
VirtualBox sau VMware este sigur pentru sistemul de operare?

zfhxI

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Sunt cu sursă închisă, așa că probabil ar trebui să le evitați. Utilizați ceva bazat pe Linux, probabil.

pap.pine

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇮
Reaction score
10
Laptop configurat corespunzător. Thinkpad. Așa se face!

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
HEISENBERG a adus deja în discuție acest aspect, dar ce trebuie să faceți cu el mai exact? Mesajele clienților?. Nu doriți să utilizați SMS simplu atunci

Jorg

Don't buy from me
Member
Reaction score
12
Puteți face un arzător dintr-un smartphone ieftin (cu cartelă sim anonimă sau preplătită) căruia i se poate scoate bateria, apoi puneți-l în cutia Faraday. Nu-l folosiți niciodată în același loc și nu-l aduceți niciodată acasă fără baterie scoasă și în cutie.

pap.pine

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇮
Reaction score
10
Tocmai am cumpărat Pixel și am instalat GrapheneOS. Cu aceste dispozitive începeți să vorbiți despre confidențialitate, au HW legit și merge degoogle mod nu este niciodată o opțiune proastă.

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
google pixel cu grafen este singurul mod în care puteți avea încredere să fie cel puțin cu o anumită pace a minții, dar amintiți-vă întotdeauna că cea mai frecventă greșeală în opsec este că oamenii folosesc pentru a vorbi prea mult, închide gura și stai în siguranță

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Tocmai am cumpărat pixel 4 XL și îmi place. În curând voi instala graphene așa că voi scrie pe acest forum principalele diferențe dintre android și graphene.

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
@amphmnamii există o mulțime de diferențe, veți degoogle telefonul instalarea grafen ca un nou os, fi în cele din urmă frate liber. Amintiți-vă, evident, să nu isnstall aplicația lui Google și să nu utilizați magazinul Google Play

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Nu am folosit niciodată grafen. Este ușor de utilizat? L-ați considera similar cu androidul?

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
@miner21 da frate, este foarte similar, este un sistem de operare bazat pe Android, deci este destul de asemănător din punct de vedere al utilizabilității