Pastile Ya Ba

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Orice informații privind sinteza acestei substanțe ar fi foarte utile. Cred că este similar cu metamfetamina. Este un drog stimulent cu siguranță. Cineva?

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Yaba yaba este numele Meth Pills în Tailand când am fost acolo acum câțiva ani.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
conform psychonautwiki, yaba este un alt nume pentru meth ^^;

cu toate acestea, wikipedia spune că este un amestec de metamfetamină și cofeină, plus că vine sub formă de pastile. în orice caz, nu este un drog nou ^_^

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
De fapt, aștept cu nerăbdare procesul de sinteză a acestuia. Eu însumi am experimentat utilizarea acestei pilule înainte de mult timp în urmă. Așa că nu mă așteptam ca cineva să o asume ca pe un medicament nou

View previous replies…

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Lol. Aveți vreo experiență în sintetizare? Vă rugăm să postați procesul complet în detaliu. Aș aprecia cu adevărat asta. Și FYI, pastilele sunt mult mai ieftine decât prețul meth aici. Gustul este foarte diferit și calitatea este de 2 sau 3 ori mai puternică decât meth, din propria mea experiență. De obicei, ele sunt amestecate cu metamfetamină, așa cum am făcut și eu ultima dată. Așa că sper că vă puteți gândi la ceva despre asta.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
Nu am experiență personală, dar am făcut niște cercetări. există diferite moduri de sintetizare, există mai multe moduri de a jupui o pisică ^^;

lăsați-mă să știu pe care doriți să o faceți și pot încerca să vă ajut (comparații de sinteză)

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Este în regulă. Cred că este mai bine să aveți pe cineva din domeniul chimiei care să vă sfătuiască în această privință dacă nu aveți nicio experiență în acest sens. Cred că nu este la fel ca sintetizarea metamfetaminei sau a amfetaminei, deoarece există o diferență foarte mare de preț între pastilele de yaba și metamfetamină/amfetamină. Iar acest lucru s-ar reflecta în produsul/reactivul utilizat. Nu vă înșelați. Dar, mulțumesc.

• Like
Reactions: vis

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
.

Last edited:
  • Like