Question 2b3m & prokaín / rezanie kokaínu

Vansnuifwijk

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Dobrý deň všetkým,

Mám určité skúsenosti v chemickej oblasti, ale im bojuje s niekoľkými vecami.

1) Chcel by som si pre seba zriadiť výrobu v malom meradle 3mmc. Jediná vec je, že každý1 tu hovorí o 2b4m, je tu aj niekto1, kto úspešne kúpil 2b3m?

2) Môj partner hľadá niekoho, kto by mi pomohol s rezaním koksu s prokaínovými tehlami, bude to platené.

Dúfam, že mi pomôžete ;)

Na zdravie!

vansnuifwijk

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Budem hádať, že je to preto, lebo všetko, čo ste tam povedali, je urážlivé a ignorantské. Samozrejme, že nemáte žiadne skúsenosti s chémiou, pretože za gramatiku, ktorú používate, by vás z laboratória vyhnali. Naliehame na ľudí, aby neznižovali ceny liekov, ale aby si namiesto toho účtovali viac. Na ľudí, ktorí strihajú drogy, sa väčšinou pozeráme ako na obrovských grázlov a drobných zlodejov s nízkou morálnou hodnotou. Pravdepodobne ste písali príspevky, ktoré vyzerali ako reklama na to, aby ste si niekoho najali alebo niečo kúpili. Na to je len jedno miesto trh a zverejnenie na fóre alebo v chate je priestupok, ktorý sa dá zabanovať
Stavím sa o 5 dolárov, že ste vytvorili se erálne príspevky a ani ste si neprečítali rul3s. Sú v b9tve každej stránky v časti PRAVIDLÁ.

Vansnuifwijk2

Don't buy from me
New Member
Language
🇳🇱
Reaction score
0
Lol, vďaka za odpoveď, ale angličtina je môj tretí jazyk, takže pribiť ma na gramatiku je len zlý dôvod. Stavím sa, že pre vás ako amerického moda je angličtina jediným jazykom. Je tu veľa účtov, ktoré ponúkajú pomoc výmenou za €, dokonca to majú v životopise, čo s nimi?

Na zdravie

auc

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
18
Z ktorej krajiny pochádzate?