3-CMC v reaktore s objemom 100 l, aký spôsob je najúčinnejší a/alebo najjednoduchší?

bubbler

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Dobrý deň,

Ak chcem robiť 3-CMC v 100-litrovom reaktore s chladiacim/vykurovacím systémom, aká syntéza je najlepšia pre tento rozsah? A musím si vybrať medzi jednoduchou ALEBO lacnou reakciou alebo existuje stredná cesta, aby som získal trochu z oboch?

Aký by mal byť pomer chemikálií, aby reaktor fungoval na maximálnu kapacitu v jednej dávke?

Vďaka

bubbler

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Bol by som rád, keby mi staronoví členovia fóra poskytli aj nejaké podnety =) Videl som, že @William Dampier poskytol niekoľko tipov na cmc reakcie, @G.Patton tiež. V niektorých diskusiách som videl aj @The-Hive. =) Dúfam, že sa diskusia rozbehne.

Prečítal som si vlákna, kde sa diskutuje o 100g várkach 3-cmc, ale teraz by som chcel získať nejaké tipy, ako to robiť aj v reaktore profesionálnejšie.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Dobrý deň, najlepší spôsob z 3'-chlór-2-brómpropiofenónu, priama substitúcia nukleofilná, podobne ako pri 4-mmc. Získali ste 3-cmc malou dávkou?

bubbler

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Pokiaľ ide o rozpúšťadlo, myslím, že by som uprednostnil DCM kvôli ľahkej dostupnosti, ak nepoviete inak?

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Existuje množstvo rôznych metód, ide o to, čo vám najlepšie vyhovuje a aké chemikálie môžete získať @Netflix robí 100 g dávku s 300 ml DCM štýlom pretrepať a upiecť alebo etylacetát namiesto DCM kratší reakčný čas

bubbler

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ďakujem za odpoveď, poďme diskutovať =)

"Existuje veľa rôznych metód, ide o to, čo vám najviac vyhovuje" preto som sem prišiel, aby sme sa spoločne pokúsili zistiť, čo by mi v tejto dávkovej škále najviac vyhovovalo, takže by som bol super vďačný za ďalšie nápady a príspevky týkajúce sa tohto. Myslím, že budem musieť prediskutovať alebo aspoň pochopiť plusy/ mínusy rôznych reakčných ciest, kým sa rozhodnem, čo by bolo pre mňa vhodné.

Takže DCM v porovnaní s čím trvá dlhšie? Videl som veľa roztrúsených informácií týkajúcich sa CMC, takže teraz sa pokúsim všetko dostať do tohto treadu.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Sledujte @Netflix to je najjednoduchšia metóda. Môžete sa všetci tak pozrieť do sekcie Otázky a odpovede, kde nájdete oveľa viac informácií