Question 4MMC (mefedrón)

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Dobrý deň,

Plánujem uviesť svoje prvé skúsenosti v syntetickom svete s mefedronom.

Teraz nie som veľmi oboznámený s touto drogou, zaujímalo ma niekoľko vecí. Rád by som sa dozvedel od ľudí, ktorí majú s touto drogou skúsenosti.

1. Aká populárna je táto droga vo vašej krajine?
2. Aké sú ceny 4MMC vo veľkom. od 1 kg do ... (pre ľudí s reálnymi znalosťami tohto produktu)

Som zvedavý na toto. Plánujem ponúkať všetko v čistej forme, keď príde ten čas. Prosím teda o informácie o tomto so skúsenosťami alebo o cenách, o ktorých viete. Aby som si to mohol sám odhadnúť. Najmä o obľúbenosti produktu chcem vedieť viac a o cene v BULK.

Môžete tiež uviesť, či ste 4MMC kupovali od predajcu a koľko vás to stálo. Potom si môžem urobiť vlastný odhad.
Rád by som počul od rôznych ľudí a miest ich poznatky o 4MMC.

Vďaka vám všetkým;)

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Mefedrón sa stáva neuveriteľne populárnym všade, kde sa objaví. Pokiaľ ide o ceny, oplatí sa pozrieť na miestny trh a dostupnosť činidiel na syntézu. Priemerná trhová cena za 1 kg kvalitného produktu sa bude pohybovať od 8 000 USD a viac.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Dobrý deň.

"1. Aký populárny je tento výrobok vo vašej krajine?"
Mefedrón a iné katinóny sa stali mimoriadne "populárnymi" a používanými vo východnej Európe, v regióne SNŠ (Rusko,Bielorusko,Ukrajina) a v Spojenom kráľovstve spolu s Holandskom a okolitými krajinami. Nebolo to tak vždy, samozrejme, najprv, keď sa syntetické katinóny stali hitom vo vnútri sveta užívateľov drog, mefedrón nebol prevažne tak používaný "bežným" človekom užívajúcim drogy [v regiónoch uvedených vyššie], samozrejme, bol ľahšie dostupný a lacnejšie sa dal kúpiť. Ale v súčasnosti sa sračkoidné dávky syntetických katinónov (4mmc,4cmc,3cmc) alebo v podstate akákoľvek látka HCl, ktorá sa dá vykryštalizovať na kryštáliky, ktoré sú príjemné pre oči a viac pália (väčšina ľudí verí idiotskému omylu, že čím viac pália, tým sú silnejšie...) a dajú sa podávať insufláciou. A títo ľudia ani nevedia, akú látku kupujú, takmer všetky katinóny nazývajú "kryštály".
*Akopri "oni" som hovoril o štatisticky veľkom percente ľudí hlavne vo východoeurópskych krajinách.

"2. Aké sú ceny 4MMC vo veľkom. od 1 kg do ..."
Závisí od niektorých závažných faktorov, kvality, rozdielu v pomeroch stereoizomérov na rôznych šaržiach, regiónu. Ale aby sme sa bavili o priemere niekde od 7500-10000 eur (ako opäť v závislosti od už spomínaných faktorov) sa pýta za mefedrón na trhových cenách.

"ak ste si kúpili 4MMC od predajcu a koľko vás to stálo"
Ja by som nikdy nebol taký hlúpy, aby som si kúpil ten šmejd, ktorý by tu na ulici predávali ako mefedron, ale testoval som niekoľko dávok mefedronu od poľských predajcov. Ale aby som najprv odpovedal na vašu otázku, tu na ulici by gram "kryštálu" [ktorý môže obsahovať čokoľvek od 4 mmc do 3 cmc, samozrejme, narezaný do zabudnutia a naozaj špinavý] vyšiel na 30-40 eur za gram.

Ak plánujete vyrábať mefedrón vo väčšom meradle, určite dávajte pozor, aby ste počas syntézy neponáhľali žiadne kroky, oxidácia & nečistoty sú naozaj ľahko dosiahnuteľné, ak pri syntéze tejto látky nebudete prísne dodržiavať pravidlá.

Po ukončení kryštalizácie sa veľmi odporúča viacnásobná rekryštalizácia, pretože väčšina predajcov mefedrónu predáva zasratý zapáchajúci žieravý mefedrón, čomu by sa dalo na % vyhnúť, keby sa s krokmi neponáhľali a produkt by čistili & rekryštalizovali opatrne.

Dávajte tiež pozor na pomery stereoizomérov, pretože dextroizomér má prevažujúcu dopaminergnú afinitu, menej norepinefrínu & serotonínergnú afinitu. Zatiaľ čo ľavý izomér má prevažujúcu serotonínergickú & norepinefrínovú afinitu, ale menšiu dopaminergickú.

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Vážim si váš čas a úsilie venované tejto správe. Ďakujem vám za to.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Žiadne problémy. Dajte mi vedieť, ak máte ďalšie otázky týkajúce sa mefedronu alebo iných syntetických katinónov v rámci tohto vlákna.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
vyrobený meph je veľmi lacný a ľahko vyrobiteľný 1 kg 4mmc v poľsku stojí približne 14 000 PLN až 16 000 PLN

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Pri nákupe činidiel na 1 kg mefedrónu je možné sa stretnúť s 300 - 500 dolármi