Zdravím všetkých,
pochopil som to správne....
Na výrobu amfetamín sulfátu z A-Oil (amfetamínovej bázy) môžete použiť kyselinu sírovú s čistotou len 15 %?
A čo kyselina chlorovodíková 30-33 % techn. 250ml?? Čo získate ako výsledok použitia kyseliny chlorovodíkovej, ak je to vôbec možné? amfetamín hydrochlorid....
A čo 39% čistá kyselina fosforečná? To je pravdepodobne amfetamínfosfát?
Alebo som to pochopil úplne zle a vždy potrebujete kyseliny s najvyššou čistotou, t. j. 96-99 %.
Čo ešte potrebujete na výrobu amfetamínu z oleja A? Z počutia som počul, že potrebujete aj čistý metanol, je to pravda?
Mám dobrý zdroj čistého metanolu, možno ho väčšina z vás už pozná, "Tankpatronen" / "palivové kazety"....
V Nemecku sa tieto chemikálie nedajú kúpiť v takej vysokej čistote... Alebo máte vzťahy so správnymi ľuďmi....
Je niekde na fóre návod ako postupovať krok za krokom alebo mi niekto môže poslať napríklad odkaz naň?
Viem, že A-olej + kyselina sírová = amfetamín sulfát.
Ale neviem, ako celý proces funguje, nemôže to byť tak, že potrebujete len dve veci, A-Oil a kyselinu sírovú.....
Bolo by skvelé, keby ma niekto poučil!
Pretože mám teraz nejaký A-Oil, ale neviem, čo s ním mám robiť
s pozdravom
Dis
Ok, niektoré otázky sú zodpovedané, videl som video, kde robí amfetamín freebase, potom zmieša acetón s kyselinou sírovou a naleje to do freebase po kvapkách, kým sa nezrazí a pH je správne.
Znamená to, že na výrobu amfetamín sulfátu z A-oleja potrebujem len kyselinu sírovú a acetón?
Ale ako je to s čistotou zložiek, ktoré som spomínal vyššie, môže mi prosím niekto odpovedať na tieto otázky, len tak zo zvedavosti....